About

Monday, February 28, 2011

My Felt...!!!

As Salam

entry:berita gumbira...

igt lg x entry b4 aku ade cite dpt kol dr somebody???
Sbnrnyer aku dpt kol dr dispatch POS LAJU...
Actually on 22nd FEB 2011 lps aku ade search felt kat blog2 penjual kain nie...saje nk carik rege yg paling best & berbaloi...ek3..skali dpt la search 1 blog nie...rege berbaloi dgn brng yg die nk jual..kalo free bleh visit this blog...
suha-sweeties

she post the things on friday..so i thought the parcel will be send to my house on monday la paling cpt pon..skali sabtu dh smp...but unfortunately aku tersalah taip no. umah daaa....skali mat dispatch tu nk htr kat umah jiran cino aku...kikiki..

mujo la parcel tu slmt dsimpan kat pos laju kat atas nuh..memule menggagau jgk carik sbb tempat nie ke dlm sket..lgpon aku smp pas maghrib...dpt jer parcel aku dh sengeh dh..x sabar nk tgk...rase mcm nk bukak time tu jgk...tp sabar itu lebih dr keinginan...ek3

so smp2 umah letak aje Qaisara kat tilam...trus bukak parsel & nie la hasilnyer...
mmg berbaloi ok...size almost to A3 paper size...berbaloi aku labur rm31 tuk 14 keping...

skrg kat kpala dh pk mcm2 nk wat deco2 kat felt nie..huhuhu




end

Sunday, February 27, 2011

Hantu Lawak & Hantu Seram...

As Salam

entry:layan movie

Smlm pas kenyang mkn kami 1 fmly bersadai layan Hantu Kak Limah Balik Rumah...
aku & hata dh tgk b4 dis...tp saje nk tgk lg tuk join gelak same2 smp pecah rumah...hahaha
mmg layan...
mmg pecah satu rumah ketawa...
mmg qaisara just dpt tido2 ayam jer spanjang movie berlangsung sbb mmg kiteorg ktawa dh nk smp tahap pecah perut...hahaha..tp xpe..lps abih cite tu die dpt service tido dlm bilik kurungan..landing baik punya....hahaha...

lps abih tu kami wat marathon layan cite khurafat plk..aku x tgk sgt sbb terlampau berani..kih3
mmg best jgk cite neh...mmg btol2 khurafat...keh3...

pastu aku layan mkn bubur durian + pulut..pergh..mmg mngantoks la lps tuh...

then pkol 6.30pm..aku, hata & qaisara blk umah...on deway nk blik..somebody call me & i got a gud news...hahahaha....(nnt aku cite kat new entry...)



end

makan2 lagik!!!!

As Salam

entry:mini fmly gathering..

Smlm aku off day...so dh plan dgn k.nik& hata tuk wat bakar2 ikan ++ mkn nasi kerabu homemade..

so pkol 7.30am grk dr umah & trus g bli ayam...then smp umah k.nik tlg gitu2...hata & my BIL amik tender bkr ikan..aku x bleh nk tlg sgt2 sbb my Qaisara agak tunjuk pael baru...nk berkepit ajo...hu3..

so layan aje la the moment dr bakar ikan smp la mkn time yer...hu3
nie proses menyambal ikan b4 dibakar...
homemade sambal jgk ok...
tu ikan pari..tp apesal aku nmpk mcm ikan laen jer...kikiki
my BIL...mandor ikan bakar..kikiki
nie la hasil dr salutan sambal...mcm sedap jer...kikiki
nie plk sape yg x kenal kan....
solok lada..
but the cili is laen sket sbb cili yg hanya
ade kat kelantan tu out of stock kat jj...
cili hijau nie pon boley!!!kikiki
nie budak yg buat pael baru...
bile org laen pegang..
then if she look around & x nmpk aku / hata...
then she jebik...huhuhu]
c..die dh pandai main lidah plk...
mcm gatal gusi...
mau tumbuh encik gigi ka???
nie plk mkn time..!!!!
time nie cuaca dh agak panas
so my BIL letak stand fan kat wakaf nie tuk
elak my Qaisara yg duk dlm carrier tu membebel...huhuhu
my SIL udah mcm berkelah kat tepi pantai jer..
pdhal kat depan umah sajo..hahahah
nk jaga kulit katenyer...huk3

mkn smlm mmg puas gile...mmg kenyang tahap terbuntang la...huk3




end

Thursday, February 24, 2011

Hari Ini Dalam Sejarah...

As Salam

entry:kuasa Allah...

arini dlm sejarah...

td pkol 3.40pm kat opis aku..tp udah mcm senja...x caye???

LIHATLAH KUASA ALLAH s.w.t
time nie jam baru pkol 3.40pm kat opis aku..
tapi view dh mcm pkol 7.30pm..
sgt mnggerunkn aku sekejab sbb mmg gelap die semacam..
plus+++ line drop..disconnect & connect sndiri...
boleh???
tersedar sekejab aku...

lepas hujan rede...
nie yg member2 opis upload kat FB...
car park blkg opis...
gerunnyer aku...

jenuh dieorg tolak kete ke tempat tinggi...mujo aku x g keje dgn kete..kalo x...ade kah aku salah seorg dr mereka???aku takut tgk mende2 gini...risau semacam...

tetibe teringat Qaisara kat nursery...

mujo la pkol 6.30pm hata wat webcam..dpt tgk Qaisara..lega hati aku...



end

Tuesday, February 22, 2011

Tong Garden..Layan!!!!!

As Salam...

entry:Crunchy Almond Bite

makan lagik,...!!!!
arini aku baru tergerak nk mkn nie...
saje nk menerai...kat 7E rege die rm2.80..sedap..
salah satu sbb aku nk try is the packaging...purple kaler...mcm choclate cadbury...kih3...
nie rupe isi dlm..manis & mmg btol2 crunchy..sebijik almond & kalo nasib baik...more then one tuk seketul cube nie...ho3

arini g berjimba secare xpress dgn hata kat msjd india sbb temankn hata g MARA...then g mkn ikan pari bakar kat sblh mydin...pastu g shopping tudung kat sbrng jalan mydin..pastu memborong lg inner & shawl kat MUAZ textile..ek3..

nnt blk keje kalo ade kederat aku upload pic & story yer...



end

Monday, February 21, 2011

jom makan..+ denggi story...

As Salam

entry:lepas gian...keh3

time ari cuti ari sabtu ari tu aku & hata decided tuk g mkn kat IKEA..pkl 10am dh kuar rumah sbb mcm byk tmpt nk pegi...
ini la menu tetap kami kat food court IKEA nie..xde menu lain yg berkenan..mlainkn kek die jer..ek3

x silap aku ikea ade wat promotion..every tuesday kot 10pcs meatball tu dieorg jual rm8 jer..reg. price rm10...

..then pas mkn kene g bukit serdang plk tuk amik keje printing hata...

after that g Hospital Serdang tuk tgk niece hata kene denggi...bkn kat umah ok..kat KUIS...terkejut jgk dgr kene kat sane..but u have to accept..hang nyamuk ade dimane2 tuk mnyerang anda..alert dgn x alert aje...risau jgk dgr denggi dengga nie...ntah tang mane..bile die cium2 kite ntah...tau2 dh demam...tau2 doctor ckp.."u kene admit sbb suspek denggi.." so..berserah aje la kat doctor tuk take over hak penjagaan...kih3

aku risau bkn ape..ade mak kpd member aku nie dh ditahap paling tinggi... DENGGI BERDARAH...igt demam2 biase..skali dh weak gile baru g klinik..dok spital 3 - 4 hari trus x dpt diselamatkn...bkn setakat air bertakung aje yg kite kene amik kire..aku rase kalo dlm bilik yg agak2 gelap..pastu penuh dgn baju2 lama..tu pon ade kemungkinan hang nyamuk tu nk lepaking...ek3..

to all...jaga diri bebaik..jgn smp kene cium dgn encik nyamuk yer...hu3





end

1st GiveAway sayangku Faish...

As Salam

entry: Giveaway.

telah dijemput sndiri oleh tuan punyer GiveAway..thx alot..akan ku penuhi terma & syarat anda yg simple sajo..xde hal punyer...hu3

1 - itu buat entry ttg ini GiveAway..DONE!!!
2 - itu sitcky mode siap link ...DONE!!!
3 - itu jd u pny follower...DONE!!!
4 - tag same itu laen pny blogger..DONE!!! ----> cik.ira
5 - itu tgglkn link ini entry.. DONE!!!


enjoy with the giveaway....ding dong ding dong...ha3



end

Progress...

As Salam...

entry: berita terkini...

ehem..ehem...
Mlm td time tggu hata blk dr jmp client...aku smpt snap progress Qaisara yg latest..hu3
mule2 aku terkejut +++ teruja dgn progress si kecik aku nie..tp gile snap pny pasal...semangat nk tunjuk kat si ayah aku terabaikn skejab rengek Qaisara sbb dh lenguh blaja...huk3

so here is my kecik...dh blaja menerap...ek3..gigih gile..pastu jerit...hik3

jeng...jeng...jeng....huhuhuhu...
berjaya menggulingkn diri...
berusaha nk angkat kepala...
Chak!!!!!
berjaya sudah..!!!!
hahahahaha


sgt3..teruja tgk kesungguhan my little Qaisara..hu3




end

Friday, February 18, 2011

Latest News Of Qaisara...

As Salam

entry:my mulat...

eh..eh..eh...saje nk update sket story my bby Qaisara...
nie budak suda pandai bersembang dgn her own language..
nie budak suda pandai senyum2...
nie budak suda pandai kuntut2...
nie budak suda pandai tido sndiri..(sometimes..if dh mngantoks sgt2..eh3)
nie budak suda pandai tonton itu tv...
nie budak suda pandai blaja mngiring & berusaha nk menerap..tp skali skala aje berjaya..pastu if lenguh...menjerit..ki3
nie budak suda pandai main sama itu air liur...(mane blaja nie??ek3)
nie budak suda pandai senyum tiap kali bangun tido.. =D
nie budak suda pandai tgk camera...tang nie mmg x dinafikn...hu3

tp...nie budak punye rambut sgt lmbt mau tumbuh...tgk la..baru nmpk sket jer..hu3
cpt la tumbuh hai encik rambut..ibu Qaisara nie x saba nk ikat tocang pokok kelapa...keh3

tu aje la update abt my cik Siti...hu3



end

Tiket Tak KELUAR...

As Salam

entry:mcm2

Td pg lps htr Qaisara kat nursery aku & hata g breakfast kat salah satu kdai kat platinum walk danau kota tu sbb hata nk bli cd kosong...so alang2 mkn pg la kat sane...

tp time nk masuk that kwsn..tetibe sistem ticketing dieorg x function...udah berderet kete mnunggu...agak lama jgk la mnuggu...smpkn dpn kami ade dlm 5 kete...blkg kete kami ade lg 6 bijik kete berator...pastu mamat yg tukang bg manual tiket plk lembs gilos...

smp turn kami..die tulis something kat kertas tiket manual..siap tny jam lg pkol brp...skali die hulur kertas nie...
mcm nie pny tiket pon valid ker???
alasan yg mmg tulus ikhlas...
mujo kene 50sen jer sbb kami nie mkn mmg agak xpress sbb xde mase la
aku nk berborak2 lepas mkn....mcm xde umah...kih3

lg satu kes yg mmg agak mngembangkn tekak aku...time kami mkn td..tu pon time aku dh abihkn mknn & hata plk tgh mkn lauk..

skali jmp ini daaa....
korng nmpk mende yg melengkung baik punyer kat ikan tu???
YES!!! that is RAMBUT
tp kami nie adlh cust fussy yg bertempat..keh3
so time nk byr hata dgn seikhlas hati btau cashier tu..
"ado rambut kat lauk nasi dage tu..."
so that cashier pon mcm terkejut monyet sket & terus said x yah byr tuk that meal..
rezeki hata kot...
nasi dh abih masok perut...yg tggl suku ikan jer pastu dpt mkn free...hu3
tp tekak aku kembang jg
nie plk menu aku pg nie...
alhamdulillah xde ape2 yg mencurigakn...
sedap aje...hu3

mcm2 jgk pg nie...aku rase kalo dpt kat cust yg mmg fussy x bertempat..tang2 tu jgk cashier tu kene hambat dgn sudu garpu dek cust...keh3...
tu la..kalo nk g satu2 kdai tu mmg kene tgk tmpt...maksudnyer ade pekdah la Majlis Perbandaran letakkn gred tuk satu2 kdai..A ka..B ka..C ka..tp kat kdai nie aku x nmpk plk gred die ape....dieorg sorok kot....????




end



Taman Tasik Titiwangsa....

As Salam

entry:makan...

Sume org tau tmpt as per title above is tempat beriadah & bertenet..kih3..

but ade lg yg paling best kat sini dr activity2 itu...

sape tau sek.keb.Jalan Kuantan, kat tmn tasik tu?depan aje sket dr sek tu ade 1 kdai mamak bergerak yg jual cendol & rojak..mmg dr dulu aku slalu jgk la g situ...but this mamak's slalu berhijrah..udah mcm org nomad plk..x duduk setempat..dolu2 tmpt laen..pastu tmpt laen..skrg tmpt laen plk..pasni x tau la aku nk ke tmpt mane..hu3.

aku suke g mkn kat situ sbb cendol & mee rojak die layannn...!!!
open air pny tmpt..but beware dgn toksin cik burung yg bertenggek kat pokok tmpt mamak tu susun bangku..kecik je toksid dieorg..keh3...

cendol yg biase rege die rm2..tu stndrd KL..ler..
nie plk mee rojak..rm4..but bleh add sambal sotong..mgkn add lg 50sen / rm1..x sure sbb aku jarang amik that sambal...telor sebijik..kuah die pekat..tu yg layan tu..hu3

so..to penggemar mee rojak mamak & cendol kalo nk rase laen bleh la g kat sini..sambil mkn bleh amik angin tasik...bertenet..beriadah...hu3



layan...


end

Tuesday, February 15, 2011

Maulidur Rasul...

As Salam...

Hari ini baru hari kekasih
buat kite semua umat islam...
Kekasih dunia & akhirat...

Semoga hari ini memberi kite keinsafan yg lebih bermakna...


amin


end

Friday, February 11, 2011

Pengantin Baru Lagi...

As Salam..

entry : k.bai..

Lupe nk story..huk3

Slmt pngantin baru to my opismate k.bai..die kwin end of jan ari tu...lupe nk story mory sbb tggu pic dr photographer lmbt bebenor..huk3..ni pon aku kopi + tempe je dr FB...

time nk g nie kami sesat kejab..actually dh btol dh jln yg kami ikot..just aku join hata rabun so terlepas la tmpt tu..die wat event kat dewan area selayang..ala...dpn sket jer dgn hospital slayang...mealnyer not bad..aku mmg suke acar buah..huk3..

so smpt la bergmbr mesra dgn pengantin..kikiki...
mujo Qaisara in gud mood..my opismate hangkut die ksana kmari pon die maintain lagi..hu3
with our opismate...

kami & pengantin...
apesal aku mcm bongkok jer?
Qaisara pny doctor baby x lepas dr tudung...kih3


teringat time kami kwin dolu2...hik3




end

tukarkn SALAM kepada As Salam...

As Salam

entry:baru ku tahu lagi...

Smlm aku dpt email berkenaan dgn title kat atas...
baru aku sedar perkataan yg aku gune slama nie membawa erti yg kurang best..
so from now & onwards aku x gune dh perkataan tu...

so...nk tau lebey bleh bc info yg aku dpt nie..:

SIAPA YANG MENGGUNAKAN PERKATAAN "SALAM"? apakah maksud disebaliknya??

Maka berpalinglah (hai Muhammad) dari mereka dan katakanlah:"Salam (selamat tinggal)".
Kelak mereka akan mengetahui (nasib mereka yangburuk). (QS. 43:89)

Oleh itu adalah baik gunakan,,,ASSALAMUALAIKUM or ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH...

Ilmu utk dikongsi bersama. Sekadar peringatan untuk semua rakan-rakan muslim yang lain.

Pagi semalam saya dengar radio ikim (91.50 fm). Ustaz Zawawi ada cerita tentang sunnah Rasulallah s.a.w. Antara yang dibincangkannya ialah tentang bab cara memberi salam.

Menurut ustaz Zawawi Yusof, Baginda SAW memberi salam dengan lafaz "Assalamualaikum" dan menjawab salam dari para sahabat baginda dengan salam yang lengkap iaitu "Waalaikumussalam warahmatulallahhi wabarakatuh"

Ringkasnya, baginda SAW akan ;Beri salam dengan ucapan - "Assalamualaikum"

dan...Jawab salam - "Waalaikumussalam warahmatulallahi wabarakatuh"

Lagi satu, perlu diingatkan juga semasa menjawab salam,
saya dengar ramai orang jawab salam dengan ucapan yang tidak tepat.

Jawab salam yang betul ialah ;

"WAALAI KUMUS SALAM"dan bukannya yang selalu saya dengar iaitu ;

"WAALAI KUM SALAM"

Apabila kita ingin berkirim salam pada orang lain, hendaklah kita berkata
"Kirim salam, ASSALAMUALAIKUM saya pada ASHREE ye" ......contoh lerr...
Dan bukannya : "Kirim salam kat ASHREE yer"
Dan jangan pula memandai-mandai tambah perkataan seperti " Ko tolong kirim salam maut kat dia yer".

Statement ini walaupun dalam nada bergurau, tapi ia adalah menyalahi syariat dan berdosa, walaupun sekadar gurauan!
Selain itu, janganlah kita menggantikan perkataan "Assalamualaikum" dengan "A'kum" dalam sms atau apa sekalipun melalui tulisan.

Jika perkataan "Assalamualaikum" itu panjang, maka hendaklah kita ganti dengan perkataan "As Salam" yang membawa maksud sama dengan "Assalamualaikum".

Sesama lah kita memberitahu member-member yang selalu sangat guna shortform "A'kum" dalam sms ataupun email. Perkataan 'AKUM' adalah gelaran untuk orang-orang Yahudi untuk orang-orang bukan yahudi yang bermaksud 'BINATANG' dalam Bahasa Ibrani.

Ia singkatan daripada perkataan 'Avde Kokhavim U Mazzalot' yang bermaksud 'HAMBA-HAMBA BINATANG DAN ORANG-ORANG SESAT'.
Jadi, mulai sekarang jika ada orang hantar shortform "A'kum", kita ingatkan dia guna "As Salam" kerana salam ialah dari perkataan "Assalamualaikum".

Jangan guna "A'kum" kerana"A'kum" bermaksud "Binatang" dalam bahasa Yahudi.Jangan guna "Semekom" kerana"Semekom"bermaksud "Celaka Kamu."Gunakan perkataan" As Salam" sebagai singkatan bagi"Assalammualaikum."



tp knp slama nie xde org yg tegur aku ek???



sigh...

end

Thursday, February 10, 2011

XXL...

Salam

entry:mkn lagik!!!!

huhhh...mlm td hujan turun dgn agak lebat jgk..sgt syiokkkk..tidur..
smlm aku masak spaghetti carbonara...tarak susah ma..bli ajo paste yg ready made..just panaskn & tmbh hotdog jer tuk add perasa..ek3

pastu plk mkn buah kundang saiz XXL..mmg sedap gile mkn..manis plk tu..but the rege is rm25/kg ok...gile mahal..hu3..x pe la janji berbaloi dgn size..kikiki

nie la besonyer buah kundang itu...
berbaloikn??ekekeke







end


Wednesday, February 09, 2011

Istanbul fashion...

salam

entry: tudung's

sempat bershopping di star scarf kubang pasu smata2 sbg blsn sbb x dpt g wakaf che' yeh this time..hu3

x shopping byk sbb xde wane yg aku nk..just berkenan dgn this below tudung..tudung nie kain cotton..mmg selesa pkai sbb rase melekat je kat kepala...layan...rege pon biase2 jer & berpatutan la...hu3


tp aku tetap nk carik kaler turquoise...that time tny the sales gurl she said kaler tu mmg laris..smp dh xde stok dh kaler tu..hampa sungguh harapan aku nk bwk blk tudung kaler tu...huk3

its ok...nnt free aku tetapkn carik that kaler smp dpt...hu3




end

Our Pengapit...

Salam

entry:kawin sudah...

short entry jer...

just wanna say slmt pengantin baru to pengapit merangkap cousin hata...
dlm masa yg same kami jadi photographer x rasmi & x profesional sbb die x pggl profesional photograher blah llaki..its ok la..janji ade gmbr kenangan ...cantik x cantik tu blkg cerita...hu3

so layan la a few pic yg nk aku kongsikn...
the pengantin...
nie theme kaler blah lelaki..
nie plk blah pempuan...

hata plk jd pengapit pengantin..hu3

hata & my little Qaisara.. =)

so far the ceremony is going smooth..
just hata & s few relative kene cirit birit..x tau mknn ape yg dimkn smp jd mcm tu...
secocok jgk la hinggap kat punggung hata sbb mcm dh teruk sgt...
ksian hata..thats y aku berusaha jgk tukar off day isnin aritu...hu3




end

Cute Mini Apam...


Salam

entry: colorfullnyer...

ahad lps...b4 mkn CPT aku & hata g bli kepok sket tuk bwk blk kl...
skali time tgh syiok jln nk blk tetibe aku nmpk dlm bekas plastik..meriah jer kaler kuih nie..skali g dekat..rupenye2 apam..comel2 jer sumernyer...huhuhu'

trus rembat 2 paket..1 bg ma & 1 lg smpn wat bekal blk kl..mujo my MIL, FIL suke..huhuhu

nie la mini apam yg comel tu..
sedap tau..hu3


oh ya..lupe plk nk story..
that day..blk dr mkn CPT smp2 aje umah trus my FIL suh msk gulai lemak terung...aku dh cuak dh sbb spjng 2 tahun kwin nie x penah lg aku msk..kalo tlg2 masak ado la..huhuhu...kalo ado mskkn sndiri pon ikan goreng jer..hu3..gile kejam menantu x msk..ki3

smp2 trus aku suh hata takeover Qaisara & aku msk dgn xpressnyer kalah polar express..hu3
tkejut jgk my FIL dgn ke-express-an aku msk..xpress pon sbb bahan dh ade..bertambah xpress sbb santan tu dibli yg dh siap perah..hu3...time my FIL mlangkah kaki kat meja mkn aku dh siap2 say sori if the taste x kene dgn selera die...skali die rase...pergh!!!!bangga kejab sbb die kate ok & ade la rase gulai lomak terung nyer...alhamdulillah...kalo x terang2 aje aku kene perli x pandai masak...hak3..





end

Lepas Gian...

Salam

entry:CPT ler..

ahad b4 blk kl..aku & hata amik peluang emas, perak, gangsa yg ade tuk g mkn CPT as per previous entry...hu3..

kami g kejab jer..hanya amik masa 20mints tuk abihkn cpt tu..cpt x?..gile lahap..har3..bkn ape..kami mkn cpt2 sbb tringatkn si kecik yg kami tgglkn kat ma...mls nk bwk skali sbb panas terik...

puas hati gile dpt mkn CPT nie..terbayar rasenye sgala hutang yg tertangguh..kikiki...

ni la kedai tepi stadium yg jual CPT besh..!!!!
just rm2/bowl
time nie dh nk ramai cust dtg sbb lunch time...

nie la rupe CPT yg dijual...

isi dlm CPT...ade cendol, agar2 yg pjng2 & pulut..



terliur dh ker???kikiki


if ade mase g jln2 kat klate bleh la singgah mkn kat sini...




end

THX A LOT - HATA...

Salam

entry: new gadget...

blk klate aritu..disamping ade hal penting yg aku & hata buat..
ade jgk perkara yg menggumbirakn aku..kikiki

dik ipa aku - yie bli iphone 4..so die nk lego hp satio die yg baru pkai 3mths..gilr x kaya nyer die..
sbb2 utama bli iphone 4 tu adlh dsbbkan 1 app. called toms cat kot..ala app.kucing yg ajuk ckp tu..xde motif langsung..kikiki..tp xpe..die mampu xpe..

so dgn hasil kenyit2 kat hata..wat muke sekupang...
so hata pon setuju tuk blanja aku satio tuh..kikiki
aku terima dgn 10 jari terbuka..kikiki
aku mmg ade angan2 nk bli hp yg baru sbb my SE S500i tu mcm dh nk nyawa2 ikan jew..igt nk carik hp yg murah2 je..mcm E63 ker..(dh siap survey ok..)..tp dpt rezeki yg lg best..alhamdulillah..hu3

so now aku tgh godek2 hp nie nk blajo..
aku x teror sgt pkai hp touch2 screen nie..touch n go aku tau..kikiki

Sony Ericsson Satio (Idou)

welcome my new gadget..kikiki

thx a lot again to hata..hu3




end

Sunday, February 06, 2011

mempergayakn...

Salam..

entry: ring sling

skrg aku dh pandai sket pkai ring sling yg aku bli ari tu..kikikiki

alhamdulillah Qaisara selesa x once duduk dlm sling tu trus senyap...layan kot..kui3
& hasil khidmat percuma dr k.lixa..aku dh berjaya jgk pkai sling nie dgn btol..both of us enjoy la dgn ring sling nie..hu3

as per promised dlm entry red ring sling...

nie pic aku bergaya dgn ring sling nie...mcm kecik je aku tgk Qaisara dlm sling nie..kikiki



skrg Qaisara dh mule nk menerap...penat aku tgk die berusaha nk menerap..hu3





end

Lama nyer Cuti..!!!

Salam

entry: cuti sakan

b4 cite ape2...1st off all aku nk say thanx a lot to my opismate wan k sbb stuju tuk tukau off day dgn aku this monday...so bleh la aku grk dr klae subuh2 isnin..hu3

thx ya my pren..kikiki...

aku bkn ape..actully hata x sehat..ulang alik toilet bleh 10kali..muntah mcm org peknan..pastu lemau jer..ksian plk nk soh drive subuh2 nie..so dgn sedaya upaya la aku mngayat si wan k nie tuk tukau cuti...alhamdulillah dpt..

lama cuti makin byk story nk cite..tp dgn waktu2 dinihari nie...mate aku pon dh kuyu..tggu mase je nk katup...nie berjaga sbb nk kemaskn beg..so esk x yah la kelam kabut sgt...


arini if free aku hupdate story mory yer..

gud nite blogger..time to sleep..



zzzzZZzzZZZZZzzz


end