2nd Pregnancy Journey : Berangan DIY

As Salam
23-01-2015

Alhamdulillah.. Hari ini baby dh berusia 15 weeks & 5 days..

Semalam mase ade FREE sikit dekat opis (bile mood buat keje kelaut) beriya2 aku tgk tenet DIY itu & ini..Yang simple2 aje la.. Yang susah2 rase mcm x akan tercapai plk nnt..kiki

Makanya semalam duk la menulis & melakar DIY 4 perkara ini :
Semua gambar adalah ehsan google &; blogger yg baik hati share gambo ye...kiki
Nursing Pillow Cover 
-- Tetibe teringin nak ada ini..At least 1 la..
Dulu mase che mek aku just guna bantal je...kiki
Barut baby.. 
-- Plan nak add on yg sedia ada..
Nampak mcm meriah pulak bila colorful kan?huhu
Bedung baby 
-- Berangan nak jahit ini jgk sebab rase mcm kalo pakai
kain panas mmg x lama la baby duk dlm tu.. aku plan nak jahit guna kain batik...
Kain batik kan sejuk? huhu? 
Nursing cover
-- Memang plan nak jahit ini dulu... Tapi x kesampaian..
Harap2 bile dh habis morning sickness ni, ade la kederat nak mnjahit...
Senang je jahit ini tau..Lebih senang dari jahit apron mase form 3 dulu..kiki



Berangan bagai nak rak utk my 2nd pregnancy ni kan? kiki
Maklumla..mase 1st dulu ramai je yg sponsor...
So yg ke-dua ni byk je yg RECYCLE..Moh le kite DIY...
Jimat kos sikit sebab plan yg kedua ni nk deliver dkt private..Dekat mane? Sabar ye..kiki
Haih...Tak sabar nak blk KB on 30hb Jan ni nnt..
Nak selongkar semula bag baju2 kecik molek che mek..
Molek ke idak molek lagi...huhu






 #throwback
End

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top