About

Thursday, October 22, 2015

2nd Pregnancy Journey : D.I.Y Bouncer Cover

As Salam
30.03.2015

Alhamdulillah..Hari sabtu (280315) aku berjaya menyiapkan bouncer cover utk si adik.

Bouncer tu ade sejak zaman che mek lagi..Tapi mase banjir hari tu, my FIL x sempat nak selamatkan...Makanya cover bouncer tu mmg dh totally out. So kena la jahit cover yg baru..JIMAT sikit..kiki

Aku xde step2 mnjahit cover tu sebab aku just follow badan bouncer tu je..Ukuran pun aku agak2 je mase potong kain..Aku pun lupe nk snap gambo..Maklum le..Menjahit dgn ASSISTANT ni cabaran die berganda dari mnjahit sorang..haha...Alhamdulillah..Berjaya juga akhirnya..Walaupun kena 2 kali jahit sebab TERKECIL...kiki
Baby Bouncer Cover...
Aku letak jgk polyster ..kasi nampak berisi sikit..
Mase blk KB hari tu TERJUMPE...
Bile mase aku beli pun x igt dh..huhu
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Insan PERTAMA yg merasmikan...

Sabar aje la...
Mujur la bouncer tu cukup kuat utk tampung berat che mek yg dh 15kg nih...
Kalau patah..Memang aku PAKSA Hata ganti..haha
Alhamdulillah..Siap 1 lagi project... Akan ada project lain yg akan datang...
Harap2 sempat siap sebelum ade deliver..huhu




Tungguuuuuu!!!!




#throwback
End

No comments: