About

Tuesday, October 20, 2015

2nd Pregnancy Journey : Suppliment

As Salam
04-03-15

Utk kali kedua ini, aku rase sedih sikit sbb dah 20weeks pun badan still mcm x boleh terima sgt SUSU. Sedih sbb x dpt bg bby kalsium or others yg berkhasiat. huhu

Sekarang ni aku terpaksa jgk PAKSA diri utk amik :
Susu & Obimin
Susu ni aku minum SEJUK bile rase x bleh telan susu pregnancy. 
Obimin ni plk aku baru je start mcm pagi tadi. Tapi... Dalam kete OTW nk ke opis tetibe rase pening. Terus rase mcm mmg x boleh mkn mase pagi. Hanya mkn mase nk tidur je.

Aku harap mggu berikutnya, aku dh boleh bagi bby khasiat yg secukupnya. Amin




#throwback
End

No comments: