About

Sunday, October 04, 2015

Cerita AidilAdha & Majlis Berendoi

As Salam

Hi all...Lamanya x update blog..huhu.. Ade ke lg reader yg dtg mnjenguk..kiki

AidilAdha yg lepas aku blk Perak...Kami sambut sederhana je..janji my kakak's ade..huhu..rumah tetap riuh dgn anak2 sedara..huhu..Cumanya AidilAdha kali ni kami x masak lemang..sedey..setahun x dpt mkn..haha.

Hari Sabtu aku buat majlis berendoi Si Adik..Muhammad Ammar...Simple jgk..Alhamdulillah dpt buat buaian yg paling simple san Ammar x merengek sgt mase 1st time naik buai..huhu

Utk goodie bag aku bg mini square sejadah, telur,keropok snekku, candy dan kuih sepit yg di sponsor oleh my k.yang..huhu

Terima kasih byk2 pd semua tenaga kerja yg membantu...tanpa mereka..majlis ni x jalan..huhu

Thx a lot to my k.yong sebab sudi jadi chef..my k.yang jadi decorator utk buaian..my k.cik jd assistant chef dan anak2 sedara yg mmbantu..huhu

Ok..itu je cite utk 2 majlis...huhu



End

2 comments:

Asha Lya said...

Da bsr da baby sis, syukurla smuanya da slmt

Mar Mansor said...

Alhamdulillah..majlis berjalan lancar..ammar pun dah besar