About

Wednesday, April 27, 2016

MPH SALE : JAYA ONE SEKSYEN 17 PJ

As Salam

Semalam Hata ade last meeting b4 event dr SWMFC.. Makanya aku dihangkut sekali...Lepas dinner, kami berpecah..Xde jauh mane pun..1 level je..Memula che mek ikut Hata..lepas nampak aku duk belek2 buku dkt Hall MPH ni buat SALE up to 70% off..terus je berlari dkt aku...huhu

MPH ni kalo buat SALE memang BEST ok..Rege mmg berbaloi2..huhu
Actually SALE ni mmg berbaloi bile dh jadi AHLI..Kalo belum pun masih boleh dpt diskaun..Cume x sebanyak yg ahli dpt..So memandangkan banyakkkkk..yang aku berkenan semalam..SANGGUP jadi ahli RM20 utk 2 TAHUN..
Dpt free NOTE BOOK

Hasil semalam...kiki
Lambakan...

Aku x sure event ni smp bile..Rasenye smp ahad ni aje kot...
So mummy2 daddy2..Apak2..mak2..ibu2..Ayah2...Kalo rase nk membeli buku2 latihan / buku cerita utk anak2..boleh la pegi..kalo pegi Sabtu & Ahad ni lagi best sebab akan ade around 45 Star Wars booth dekat sane...Si ayah pun boleh layan jgk..huhu

Aku x follow Hata this Saturday & Sunday..Baik la duk rumah je..Boleh jgk nk baring ke..Guling2 depan tv ke..kiki..Dah dapat pegi semalam..Kire berbayarla x pegi this weekend..kiki





End

No comments: