About

Friday, May 27, 2016

Project : Birthday Party Pack

As Salam

Salam Jumaat semua...

Kali ini kite switch to project birthday party pack pulak ye..huhu

Kali ni semua pun under budget..
Semua pun untuk mudahkan kerja parent supaya x perlu pergi byk2 kedai utk completekan isi kandungan goodie bag..

Kiteorg dh siap2 sediakan content goodie bag birthday utk parent semua...
Package siap balut lagi tau...
Means parent hanya perlu click..click pilih & buat payment..lepas tu kami htr & lepas tu parent hanya perlu susun terus je dkt meja...Senang kan? Jimat masa...huhu

Ape package yg kami offer?
Boleh rujuk sini...
Berbaloi sgt weh...huhu
Offer Package A..
Offer Package B..




#semogausahadiberkati

More offer package coming soon!!!!





End

3 comments:

Mar Mansor said...

wah

Asha Lya said...

Mnarik sgt..x pyah susah2 nak cari idea.semua dah ada d hujung jari

Encik Suami said...

Assalamualaikum.
saya follower 199.terima kasih sbb komen n tinggalkan jejak di blog saya.
menarik pakej nie.nanti kalau nak buat besday party anak..boleh order.
tq sbb share info nie.