Business Meeting...

10:30 AM

As Salam

Bulan JUNE ini adalah bulan secara officialnya aku dpt MANAGEMENT BARU...

Bile dgr perkataan itu,harus la aku pun dapat BOS BARU..

Bile dtg bos baru, harus la STRATEGI PEMASARAN pun baru sebab nk menaiktarafkn lagi kualiti perniagaan..kan?

Last week 2 hari country manager from TH turun KL semata2 nk ajak aku & TEAM ttg PROJECTION, ANALYSIS, COSTING & a feww things MORE..


KELAS dari pkol 1.30pm smp pkol 4pm..
Otak agak nak membeku dh time tu..Tapi tahan la sebab nk kena belajar...huhu


Harap2 perkara ni bg manfaat la pd aku & team..




End

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook