About

Monday, July 11, 2016

Goodie Bag Raya

As Salam

Sejak aku keje sini..Dah jadi mcm tradisi pulak dapat goodie bag dr opismate..huhu

Last year dapat jgk tapi dpt pegang bile naik opis semua 2 bulan lebih lepas tu..huhu

This year pun kami teruskn jgk tradisi itu walaupun x cukup korum..Tak pe...kite on saje..kiki

Gmbr 1st tu dot dari my BOS..huhu..tq bos...
Gmbr ke-2 dpt dr opismate chinese...Aku yg belikn tupperware tu..Rupe2nya dia beli utk kami..huhu..Kek dalam tu aku bwk blk kg..Seronok kakak2 & anak2 sedara dpt mkn..hihi
Gmbr ke-3 dpt dr opismate yg TERPENGARUH dgn KAMI (aku & Bos)..Aku ni mmg dh siang2 every year buat utk anak2 sedara & kakak..My bos rasenye baru 2 tahun buat...But this year die punya goodie bag HEBAT sgt...haha

Ok la kan?
Janji ado & bende ni pun kite buat just utk suka2..bukan memaksa atau terpaksa ye..huhu




Korang ade dpt?


End

No comments: