Goodie Bag Raya

As Salam

Sejak aku keje sini..Dah jadi mcm tradisi pulak dapat goodie bag dr opismate..huhu

Last year dapat jgk tapi dpt pegang bile naik opis semua 2 bulan lebih lepas tu..huhu

This year pun kami teruskn jgk tradisi itu walaupun x cukup korum..Tak pe...kite on saje..kiki

Gmbr 1st tu dot dari my BOS..huhu..tq bos...
Gmbr ke-2 dpt dr opismate chinese...Aku yg belikn tupperware tu..Rupe2nya dia beli utk kami..huhu..Kek dalam tu aku bwk blk kg..Seronok kakak2 & anak2 sedara dpt mkn..hihi
Gmbr ke-3 dpt dr opismate yg TERPENGARUH dgn KAMI (aku & Bos)..Aku ni mmg dh siang2 every year buat utk anak2 sedara & kakak..My bos rasenye baru 2 tahun buat...But this year die punya goodie bag HEBAT sgt...haha

Ok la kan?
Janji ado & bende ni pun kite buat just utk suka2..bukan memaksa atau terpaksa ye..huhu




Korang ade dpt?


End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top