Friday, July 15, 2016

Kisah Qaisara & Ammar: Jamuan Hari Raya Tadika & Taska

As Salam

Semalam lepas amik anak2 aku ajak Hata ke Tesco Kota D'sara sebab nk mncari agar2 & beberapa barangan lain..

Smp je rumah, terus aku masak agar2..Agar2 sirap je pun...Sementara tu aku mintak tlg che mek masukkn kepok,biskut & candy dlm paper bag. Aku malas nk masak sebab x berapa nk pandai masak makan utk kanak2 dlm kuantiti yg byk.kiki..So kite sponsor goodie bag raya aje la...Lg pun brng2 semua dh ada kecuali agar2..huhu
60 pcs cawan/gelas yg diisi dgn agar2..

Pagi td pkol 5.30am aku & Hata dh bangun sebab nk mem-packing mende ni..
Pkol 7am baru siap...
Pkol 7.50am baru gerak dari rumah..
Mujur la jalan x jammed so smp la ke school che mek pkol 8.30am.. 
Dah siap packing cawan/gelas...
Kami masukkn dalam paper bag ni..
Lepas tu letak kertas selamat hari raya HANDMADE..
Nak berpinor mate aku tulis ayat yg sama 60 kali..haha 
( Gara2 lupe nk print & fotostat)
Pagi ni anak2 pakai la baju raya..
Mcm2 action anak2...
Layakan aje la...


Semoga che mek & Ammar enjoy event hari ini..
Semoga semua pun dapat goodie bag yg aku bg..
Jadi la buat suka2...Nak masak si ibu x pandai..kiki



Esok jadual kami agak penuh..
Pagi esok g beraya...
Tghari g amik kek Ammar..
Lepas tu terus gerak ke Kajang..
Ahad lepas blk dr Kajang je x tau nk g mane..kiki




End

1 comment:

Mar Mansor said...

geram tengok ammar tu..