D.I.Y : Busy Book - Washing Machine

As Salam

Alhamdulillah page ke-2 dah berjaya disiapkn..
Page ke-3 pun dh siap..Cume x amik gambo lg..huhu

This time kite buat busy book berkaitan dgn cara2 :

--> Memasukkn pakaian kedalam washing machine.
--> Plug & unplug
--> Masukkn detergent.
--> Masukkn & keluarkan pakaian dari basket..
Busy Book - Washing Machine

Ok..Dah siap...

Open for pre-order..kiki


Tak sabar nk siapkan a few page lain..
Tak sabar nk bagi che mek rasmikan busy book nih..
Smlm pun che mek tgk gmbr ni dlm HP..terus serbu bilik mnjahit aku utk tgk secara live...huhu
Sabar ye nak..Sikit mase je lagi..huhu




End

5 comments

kreatif2.. cantik2 sunsunan yg diletakkan tu,,

Reply

Ee, comeynya, ni betul jejari yg rajin ni. Kretif mcm ni bole menjana pendapatan kan.

Reply

COMEL..tapi saya tak dapat imagine camne nak masuk dalam washing machine

Reply

Pintu bulat washing machine tu boleh tutup & bukak Mar..Dlm tu ade ruang so boleh selitkn pakaian...huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top