Pasar Malam

As Salam

Salam Jumaat semua...

Hari rabu hari tu aku & Hata cekalkn hati ke Pasar malam rabu dgn Batu Caves..CEKAL tu bukan ape...CEKAL aje la hadap ape yg akan jadi lepas tu pada Ammar...kiki..Ammar x bleh kuar time senja2..Nnt mlm2 mengamuk..Walaupun smp2 rumah tu dh dimandikn..Hmmm..

Makanya, masa smp dkt pasar mlm tu mmg terus aim ke tempat yg nk dituju..x dan nk cuci2 mata...Beli..zas..zas..terus masuk kete..make sure before 7.30pm..

Blk rumah bile time berhidang...buntang mata kiteorg sbb tgk banyakkkkkknya mknn..kiki
Maklumla..Dah more than 3 months kot x g pasar mlm...Udah la mase bulan pose hari tu mmg x jejak langsung bazaar ramadhan..kiki
Hasil dr Pasar Malam..

Banyak kan???
Ini pun lupe nak snap gmbr nasi ayam yg kononnya utk che mek dgn Ammar..huhu

Semua diatas adalah fevret..Tapi yg main adelah pasembor (utk aku) & nasi goreng telur mata + ikan masin (Hata punya)..Yg lain tu sebab dah lama sgt x pekena...Alhamdulillah semua pun habis licin dimakan...Sebabnya aku pun hari tu x mkn nasi time lunch..Jadi perut masih byk space utk isi mknan2 ni..huhu

Rasenya ade la dlm rm20 kot perabih utk mknan2 nih...huhu

Lepas ni dh x bleh selalu pegi..kiki




End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top