Kisah Mee Celup & Pau Cendawan

As Salam

Semalam mase dkt opis ticer Qaisara whats app ttg baju tema utk konsert akhir tahun..

So lepas amik anak2 terus ke kedai Hari-Hari mcm yg ticer btau, dress tu ade dekat sane..Ok la..Nk pakai sekejab je..Che mek mane pernah pakai dress dgn legging bagai nih..haha

Mase OTW kesane, kami singgah kejab dkt khemah jual PAU CENDAWAN :
RM3.50/pcs
Beli 2 ketul...Alhamdulillah..x menghampakan..Boleh repeat lg..kiki

Mase OTW nk masuk kedai Hari-Hari,nmpk kedai kelate ni...Mase jalan...tengok..tengok..jenguk..jenguk je sekali lalu..Lepas beli dress, terus masuk je kedai tu sbb dh kecur liur sgt..haha...Nk cepat mkn & time blk dh x perlu memenuhkn sink..kiki

Aku & Hata order ini :
Mihun celup..
Sedap wehhhh!!!!!
Sebijik rase mcm mee celup dekat kelate depan Nasi Kukus Zakini..(sape org kelate tau kot..kiki)
Terlepas rindu nk makan mee celup ni bile tiap kali blk kelate mesti MISSED nk g mkn..hoho

Dah dpt 2 menu baru..
Lepas ni boleh repeat lagi...huhu






Tgk gmbr2 ni pun dh kecur liur utk kali ke brp tah..haha
End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top