Activity Sabtu!!!

As Salam..

Sabtu...Dlm pkol 12tghari aku & fmly gerak ke Batangkali..
Kawan kolej ajak dtg rumah utk buat housewarming & bday party 2 anaknya..
Memula igt dekat..Bile ikut WAZE..mak aih...dibawaknya kami ikut jln mcm nk g genting (walaupun kalo ikut jln dalam ..itu adalah jlnnya)..Risau kejab..Mujur la waktu tu Ammar tido..hoho

Memula smp event baru je mula...
Sementara org x ramai, kami makan smp kenyang..hoho
Lepas tu tggu sorg lagi kwn..then pkol 4pm baru gerak blk..hoho

Moh layan gambo...
Suka che mek dpt jmp clown...Siap request nk nk bergambo lagi..hoho 
Awe ni pun xmo kalah jgk...Seronok dpt belon & dpt mkn ayam goreng ala KFC....tapi aku bg pegang kejab je...Risau tertelan portion yg beso..huhu
 
Tak sangka persahabatan ni terjalin since kami form 4 lagi...Dari bujang bawak ke kapel..Dari kapel bawak ke kahwin..Dari kawin dpt anak sorang...Now memasing dh ade geng...Kecuali yg si owner (tengah2) dah ade 3 org anak..Lambat lagi kot nk kejo..hoho

Semoga persahabatan kite kekal hingga akhir hayat..huhu
Terima kasih jgk sebab jemput...hoho

Blk dr Batangkali,kami terus blk rumah je..Anak2 dgn ibu ayah dah penat..huhu

Malam tu kami g M3 mall dkt Taman Melati sebab Hata nk cari kain utk costume & aku pun nk mncari kain utk buat baju sekolah che mek...Lepas siap membeli tgk jam dh pkol 9mlm..Terus keluar dr mall..Plan nk mkn dekat kedai mkn biase2 je..Sekali tu, tiap2 kedai yg kami nk g memang TAKDE parking..terus kami lajakkn ke rumah je..Makan dekat Paparich..

Aku xde selera sgt nk mkn..So kite order porridge je..Che mek nk maggi..Hata amik roti bwh ni..(x igt nama

Waktu ni Ammar dh lena..Mmg menjadi rutin kami..Pkol 9.30pm WAJIB masuk tido..Kalo x..CONFIRM bangun pagi cranky ..Hoho 


Ok...
Itu je cite sabtu..
Mujur la cuaca baik je sabtu lepas...
So semua kain yg aku jemur sebelum gi berjalan kering sepenuhnya..hoho
Seronok membasuh ni kalo kain kering dlm masa 1/2 hari..
Yg tensionnya bile kena tggu kain 1 trip basuhan kering dlm masa 2 hari..kiki





End

2 comments

seronok amar dapat kepci..

Reply

Wah! Ada badut. Meriah :)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top