About

Friday, November 18, 2016

Cramp!!!!

As Salam

Pkol 5 pagi tadi aku rase sakit betis mcm cramp mase peknen dulu...Dulu2 kalo kena sebelah kaki je..Tapi hari ni, dua2 belah...Mula2 aku igt mimpi...Rupa2nya reality wehhh!!!..

Terjerit halussss panggil Hata mintak tlg alihkn Ammar yg elok je landing atas peha aku..Awe ni bile tido mmg setempat..Tapi bile terjaga terus merata je landingnya..hoho

Memula Hata tegakkn dua2 kaki, ok sekejab..Lepas tu time aku dh berdiri tegak, jadi blk smp x bleh nk angkat kaki melangkah..Seksa rasenye..

Lepas dh rase OK sikit aku paksa jgk la kaki ni melangkah walaupun terhinjut-hinjut..Aduhhh..

Mase lepas turunkn Ammar dr kete dkt taska, sengal tu masih terasa lagi...
Cepat2 menggagau dlm beg cari ini :
Ammeltz Yoko Yoko

Alhamdulillah...Mujur la ada Ammeltz nih...Terasa la ade yg massage sikit dgn rase suam2 panasnya tu....hoho

Aku mmg spare Ammeltz ni sejak2 asyik kena muscle stiff hari tu...Kalo xde ni rase mcm adehh.....Kurang 1 peralatan dalam bag..hoho

Skrg ni masih lagi melayan haba dr mende nih...Harap2 habis je haba ni, sakit dan sengal betis ni pun hilang la..hoho




End

1 comment:

Cik Itah said...

semoga semuanya baik2 saja