Deepavali & Kolam

As Salam

Hari Rabu mggu lepas, aku berlari marathon mncari brng2 buat hamper utk ticer che mek & utk 1 of our opismate...Saje buat utk suka2 je...huhu
Simple hamper utk my opismate.. 
Hamper utk ticer che mek..

Mase nk htr hamper ni, aku mintak ticer ni tggu aku smp baru boleh balik...Sebab selalunya kami x dpt jmp sbb time aku smp, ticer ni dah blk..

Bile sekali aku mintak tunggu sbb ade mende nk kasi settle...Terus je whats app aku tny " Berkenaan ape ye sis nk jumpa saya?"

Huhu...
Time smp tu aku mmg nmpk ticer tu setia je menunggu dkt depan pintu...
Bile dh nmpk aku bwk hamper..Terus senyum smp ke telinga..
Terharu beno nmpknya...Siap dh smp rumah pun Whats App lagi say thank you..huhu
Ok la kan? Aku x mampu nk bg yg grand2..bg yg termampu je..Janji ikhlas nk meriahkn lg sambutan Deepavali dieorg..huhu

Dekat opis pulak hari isnin aku & bos start buat kolam...Kami buat yg simple2 je..xde yg grand2 sbb memasing jari KERAS nk melukis..kiki..

Maka terhasillah kolam ini : 
Drawing by : My bos
Fill up by : aku & bos..

Ok la kan???
Pada hari Deepavali, siangnya kami x kemana2 sbb Hata kena kerja..Lepas Asar baru keluar rumah utk support event star wars Hata..

Habis event, plan nk g mkn dkt 222..Sekali hujan la pulak....So kite tapau aje dkt Vechuda ..

Blk tu memasing dh kepenatan..
Anak2 aku dh lama x dibawak berjalan lama2...Biasenye, kami keluar 2-3 jam je...
Bile sekali bwk brjalan dr petang smp malam...Mulala kepenatan jadi double to triple...
So lepas ni dh x bleh la nk berjalan lelama..kiki
Bagus jgk...huhu





Happy Deepavali to All...



End

1 comments:

okay la tu yang penting ikhlas kan hehhee

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top