Luna Staedtler


As Salam

Hari ape dah x igt..Aku gi tesco mencari brng dapur sikit..
Lepas tu mase mula2 masuk tesco nmpk SALE dekat bawah ni..

Pencil kaler LUNA STAEDTLER RM6.90 utk 24 batang!!!
MURAH!!!
Murah sgt ni oi!!!!
Terus je grab 1 kotak..Plan nk kasi simpan utk che mek naik sekolah rendah nnt..
Sekali smp je rumah tengok2 che mek dh rasmikn dgn buat coloring dkt buku yg aku beli mase nk g bday party classmate merangkap housemate aku dulu...

Ahad, lepas bersarapan dkt Kampung Baru, bodek Hata untuk singgah lagi dkt tesco...Terus aku grab lg 2 kotak..Hoho..

Boleh buat stock sepanjang tahun depan..Harap2nya la..kiki
Aku perati che mek ni, kalo pencil biasa / pencil warna yg che mek suka, mmg akan digunakan smp kontot..

So, aku harap pencil warna ini pun begitulah hendaknya...
Beli time murah mmg berbaloi2 sgt tau..
Balance dr budget utk stationary boleh digunakan utk perkara lain..kan?huhu

So to parent yg anak2 dah nk start school next year, boleh la borong bebanyak..
Jgn lupa, pensil warna pun memainkn peranan penting dalam memupuk minat anak2 dlm pembelajaran tau..

Mcm aku dulu, nota mase belajar semua warna warni..Sanggup laburkan duit beli pen dakwat brand stabilo mcm dkt bawah ni :
Stabilo pen..
Aku nk belajar pun bersemangat je sebab nota aku CERIA sgt..Smp mase other student yg baru amik subject yg aku belajar last sem, pinjam nota aku..kiki

Ok..
Aku x sure promo dkt tesco ni smp bile..
Harap2nya lama lagi la promo ni..
Boleh beli lagi...mgkn utk org lain..Huhu





End

1 comments:

hehehhe samala kita sis, sy pun note dulu masa study pun colourful kalau tak tak semangat nak study hihi

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top