Menu Weekend..

As Salam..

Hari jumaat teringin pulak tgk opismate makan ayam masak blackpepper...huhu
Hari sabtu pagi aku g turun dkt kedai bwh beli bahan...Masak ni senang je bahan2nya..kiki
Hari Ahad pulak Hata masak tomyam & petangnya kami ber-TEA TIME dkt SR...ekekek

Tapi tea time kami jauh smp ke OU..tapi lepas ber-tea time, jalan dlm selang 5 kedai lepas tu terus blk...1st time duk dlm OU sejam setengah je...hihi..

Ini semua kerja Hata....Aku ckp nk mkn kek dekat SR Selayang Mall je...Tapi dilencongnya ke OU plan nk bwk anak2 gi jalan2..Sekali anak2 time tu semua mcm dh kenyang kek dgn roti boy..Baik la blk dr aku mcm cacing kepanasan berkejaran dgn mereka...huhu

Bile makan ayam masak blackpepper ni, terigt pulak mase dalam pantang dulu....Ade je lauk2 yg dimasak ada lada hitam...Teringin nk berpantang lagi..Hahaha..Opssss!!!!

Kisah kek ni pulak, rasenye dh beberapa bulan x makan blueberry cheese cake..SR dkt wisma MCA ni pesyen x melayan kehendak pelanggan..Kalo dlm fridge display dieorg tu xde kek yg kite nak..Ko jgn harap la dieorg akan keluarkan stock baru walaupun dlm freezer dieorg tu bertingkek-tingkek stock..Aku cakap ni sbb mende dh trjadi pada aku..Mase peknenkn Ammar dulu...Penah gi SR situ...Bile tny dh habis..Bile tgk dlm freezer..Ade je...Sedih..haha

Kek coklat atas tu aku xtau namanya ape..Tapi sedap..creamy..1st time makan...Ini kek pilhan che mek..huhu

Tea time dkt SR untung jgk...Kalo pergi pkol 3pm-6pm...Beli 1 slice cke, akan dpt free HOT coffee or tea..Kalo nk drinks lain, tambah RM2..Sambil makan & minum, sambil berchit-chat...kiki

Tomyam tu Hata masak utk lunch hari Ahad..
Makan dgn kuey teow jer..
Lepas makan tomyam, makan kek & air honey lemonade...
Blk dr OU terus perust aku buat larian marathon...
Dgn aku-aku sekali bermarathon ke toilet...
Betul2 cuci perut...huhu






End

2 comments

alamak..apasal nampak sedap sangat tu?

Reply

suka daging masak black pepper...aumm

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top