Target 2017

10:57 AM

As Salam

Dah nak masuk tgh bulan January baru terkedek2 nk update Target 2017 kan?huhu...
Takpe la..Janji ada target....kikiki

Actually aku xde pernah nk ber-target2 nih..Tapi tetibe rase mcm tahun ni kena lebih ISTIQOMAH untuk mencapai target yg satu ni..Demi utk kesihatan aku jgk...huhu

So start dr last week, aku mulakan dgn BERZUMBA dekat rumah...Every weekend lepas sarapan aku buat Zumba dgn che mek...Hata kena jaga Ammar..Aku risau je kalau2 tgh syiok duk berZumba Ammar dtg...Boleh jadi insiden perlanggaran dkt situ..kiki

Setakat ni ade 2 lagu yg aku suka & boleh follow step dieorg...

Zumba
Lagu : Sia dari Cheap Thrills ft Sean Paul..


Zumba
Lagu :Dont let me down

Both song with the Zumba, kalo korang ikut..Mmg confirm berpeluh...Seronok tau..kiki
Aku plan lepas CNY ni nnt, nk masuk kelas Zumba...huhu


Target 2017 aku is :

#fitmybody
#callingfor48kg





Harap2 aku terus istiqomah buat activity nih..huhu





End

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook