Bawal Pucci

As Salam

Trend yang dah kian nak membasi mungkin..tapi aku baru je berani nk try..hoho

Bukan x berkenan, tapi, bile memikirkan nanti muka ni jadi kembang setaman, terus rase slow sikit nk ikut trend pucci-pucci ni..kiki

Hari Selasa, Pkol 11am g lowyat utk check blk laptop fan Hata..Lepas tu bawak my kak nyah gi makan dkt pavilion..

Mase smp dkt entrance pavilion tu, mula la kami jadi mcm jakun kejab..Hahaha..Cantik deco CNY dkt sane..Terus join jadi tourist..haha
Tourist basi..Hahaha 
Berangan duk bawah pokok sakura.. 
Giant chicken..
Kalo hidup, mesti semua lari..haha

Blk dr pavilion, kami g Masjid India pulak..My kak nyah nk g Muaz textile & mydin katenye...Layankan...
Bagi anak2 makan sementara tggu my kak nyah abih shopping.

Lepas tu bawak Ammar gi gunting rambut... 
Halusssss..haha

Mase dekat Muaz tu, aku & che mek pun menyelit beli tudung jgk..Che mek beli instant shawl kanak-kanak..Aku pulak menyelit beli tudung bawal pucci nih..kiki ..Kite beli yg murah2 dulu..Kalo rase ok, baru la beli yg mahal sikit..kiki
Bawal pucci

Kalo korang nk tahu, aku siap spare 1 helai tudung dr rumah. Aku risau, lepas solat nnt, tudung ni buat perangai mengembang setamankan muka aku...haha

Tapi alhamdulillah, sampai balik tudung ni elok je terbentuk..Mmg ade can nk stock up..kiki


Ok..Itu je cite bawal pucci cheq..
Entry kenduri buat dekat entry lain la ek...huhu




End

2 comments

Try je selagi boleh. Jangan pernah takut untuk mencuba sesuatu yang baru.

Reply

Kalau tak cuba, macam mana nak tau, ye tak?

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top