Dataran Merdeka

As Salam

Hari Jumaat lepas, pkol 8pm Hata kena g dataran utk masukkan video dkt sane..

1st time g dataran after 15 years ago..hoho..Lama gile kot x g lepak dataran..Dedulu pegi pun sekali je mase dating..Layan malam new year atau pun sambut merdeka..kalo x silap la..lepas tu dh x pegi2 dah..hoho...Malam tu pegi, tgk ramai jgk yg lepak sane..Sambil main drone & mainan yg ada dekat tangan anak2 cheq..huhu

Sekali time nk bukak pintu bilik server, salah kunci daaaa..terpaksa tggu other staff dtg bwk kunci yg lain..Mujur la lepas tu boleh bukak..So sementara tggu Hata siap upload video, aku layan anak2 main ini :
Apa nama mainan yg Ammar & che mek pegang tu? aku xtau namanya, tp itu la yg naik lenguh tengkuk che mek dgn my nephew mendongak melastik mende tuh..RM5/pcs...huhu

Ammar main yg dh putus sayapnya je..kiki

Ahad pulak, pkol 7.15am dh ade dkt LRT Sri Rampai utk htr my kak nyah & nephew blk ipoh. ETS dieorg pkol 8.30am..
Ammar sy yg tetibe jadi pemalu bile diajak berselfie..hoho

Kami htr naik LRT je smp ke KL Sentral. Kasi merasa sikit..huhu..
Lepas htr my sis, baru kami g breakfast..lepas tu blk ke Sri Rampai naik LRT..Dpt plk LRT yg baru..Luas jgk...huhu

Lepas tu g beli lauk utk lunch..
Pkol 2pm Hata kena g opis utk siapkn keje siket..
Pkol 6pm bawak che mek & Ammar g taman.. Dah lama sgt che mek nk pegi..Tapi x bleh pegi sbb bile ptg je hujan..huhu..Pkol 6.20pm gitu Hata join kami dkt taman..huhu

Sekarang rumah dh tggl kami 4 beranak je lepas seminggu my kak nyah duduk dgn kami...Huhu..

Within this week akan ade tetamu lain plk dtg smp hujung minggu..huhu




End

1 comments:

quality time..mummy tetap comel

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top