About

Thursday, February 16, 2017

Saloma Ruffle Blouse

As Salam

Hari tu time g temankan Hata potong rambut, sempat la aku menjenguk kedai2 yg menjual baju/blouse siap jahit...

Tetibe rase teringin pulak nk pakai fesyen saloma ruffle blouse..hoho
So dah aim fesyen ini utk Aidilfitri nnt.. (doa2la Allah panjangkan umur)
Meh layan a few gambo sample yg aku berkenan & dah booking my kak cik utk jahitkan..kiki

Sebelum tu, aku nk creditkan ke smua gmbr2 dlm ni...
Thanks a lot sbb bg idea utk aku pilih design2 yg cantik..huhu
Mcm dah aim utk fesyen raye pertama..ekek
Raya ke-2..ekek
Cantik kan? 
1 set.. 
Sesuai pakai dgn skirt & jeans jugak..huhu

Tetibe rase mcm menggila pulak tgk design2 ruffle ni...kiki
Orang lain agaknya dh berjenis2 fesyen ruffle..Aku aje la yg baru nk berjinak2..kiki


Ape pun, theme kaler utk this year udah kami pilih...
Harap2 x sedondon lagi..kiki
Tudung dah ade dah...
Fengsan la Hata kalo tau aku dh ade tudung tp kain utk buat baju masih di kedai..kiki





Korang dh pilih fesyen raya nnt?




End