Kedai Makan AK47

As Salam

Semalam malam, aku & Hata plan nk makan dekat Mali's Conner dkt Platinum Walk..Sekali tgk org yg beratur tggu kuey teow dh 10 org...Terus x jadi makan...Then mencari la kami kedai makan..Nak masak udah xtau nak masak ape..kiki

So kami mencari la kedai dekat round about dkt AU2 nk ke DUKE highway..Jumpa la kedai ini :
Signboard x nampak..
Tapi kalo korang pegi, boleh kenal la kan?kiki
Model aku..haha

Set B(1) RM22.90
Set ini kita akan dapat..
Daging masak merah
tomyam campur (boleh pilih nk tomyam merah / putih)
kailan goreng ikan masin
telur dadar
nasi putih 2 
Additional utk anak2...
Potato Wedges - RM5

So far masakan ini kena dengan tekak aku & Hata..
Berbaloi jgk rasenye package dieorg ni...huhu
Ais kosong / air suma is FOC & layan diri...
Tempat duduk boleh nk duduk atas kerusi or bersila..huhu

Sini pun ade western  dan satay jgk..Next time la kami try ye..huhu





End

1 comments:

Berbaloi la kalau kena pada tekak..menu nampak meriah juga tu
JanjiKita

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top