Interview LAGI...

As salam

entry : try & try & try

Ehem..ehem...kiki

Hari tu aku ade story gi interview kat building UOA kan??

Citenye gini...
Lps interview...Interviewer tu btau yg die akan kol smule aku within end of last month...tp smp 1st April xde ape2 news..so 2nd April, aku nie pun dgn muka x malunye kol la smula tny bla..bla..& bla...(mesti la kene kol utk tunjuk kesungguhan kite nakkan keje tu kan??) tp interviewer tu mcm hilang ingatan bile die mnt aku email semula resume pd die..(kat situ dh mcm x sedap hati)..

Untuk nk menyedapkan hati..aku pun email la SEMULA..esoknya die kol & mnt aku arrangekan date utk interview..ade pulak soh dtg 4hb..pdhal aku dh btau aku just available on 8hb..memula die ok..on 8hb tu pkol 9:30am aku dh tercongok dlm perut KLCC (sbb ikot hata gi keje skali)..tgh syiok main game kat android (sambil tggu jam 11am)...tetibe fon aku brbunyi & interviewer tu sesuka hati CANCEL kan interview tu mnt aku dtg 2day...alahai..nk ckp ape pun x bleh dh sbb interviewer tu foreigner..bkn paham sgt bahasa kite nie..English aku plk mmg berterabur..kiki

Aku story pd hata & he said x perlu pergi interview tu today sbb hata rase x sedap hati...aku menurut perintah aje..biasenye kalo hata x berapa setuju nie..mesti ade something goes wrong somewhere..kiki..Smlm aku giat lg mencari gali mane2 job yg sepadan dgn kebolehan aku..

Alhamdulillah hari ni dpt lg 1 kol & esok aku akan gi interview tu..mmg dekat dgn public transport..kalo ade rezeki...boleh gi keje skali 1 lrt dgn hata even tmpt turun x sama (at least bleh g keje same)huhu...

Aku berdoa supaya itu adalah tmpt yg Allah swt dh tetapkan utk aku...mmg rase terseksa xde keje nie..(even hata said kalo bleh xmo aku keje..but he only can give me cukup2 mkn)..at least kalo aku keje..dpt la menyimpan siket utk mase dpn...hata pun bleh mnyimpan skali..kalo semua bg pd aku..ape yg nk disimpannya..btol x?skrg nie semuanya duit..ape2 pun duit..

Kalo ade rezeki esok ade la..
Nnt ape2 aku update ye...


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top