Sebenarnya Saya Isteri Dia - @ TV3

As Salam

entry : Adaptasi dr NOVEL lg..

I like...kiki
Hari tu Adam & Hawa kat Astro..now Sebenarnya Saya Isteri Dia plk kat TV3..memula aku x layan sbb kalo kat umah nie kami mmg jarang mengadap TV..so hari jumaat hari tu time tgk TV kat umah my SIL..tetibe trpasang channel nie...mcm best aje citenyer...

Terus aku google..rupe2nya cite nie dr novel & ade secara online kat w/site penulisan2u..tp jln cerita dieorg ubah sikit2 la kasik BEST lg..huhu

Kat TV skrg baru episod 3..so nk x nk aku kene tggu Jumaat nie utk next episod..kelakar la jgk tgk cite nie..tp x sama feelingnya dgn bc novel / online kan??so aku pilih utk tggu next episod la ek..huhu

Dulu kat TV1 ade jgk cite dr novel "KAU YG PERTAMA"..pelakon lelakinya ADI PUTRA..ok la pd aku utk pegang watak Carl Zafran..tp mcm x kene plk dgn Lisdawati yg pegang watak Iman (kalo x silapnya namanya itu..kiki) terus aku x follow cite tu..pdhal kalo dlm novel best jgk jln ceritanya..huhu

Ape2 pun hrp2 aku ade masa nk follow cite nie..dulu time kat KB..blk aje keje dr MDC..pkol 9:30pm aku & my MIL dh siap bertenggek kat dpn tv tggu cite adam & hawa..lps dtg KL aku plk update dgn my MIL ape cite next episod walaupun aku dh bc novel tu..kiki..smpkn kdg2 my MIL plk yg igtkn aku utk turn tv to channel 134..haha

Ok la..
Dh lama x update cite kat tv kan???sekali sekala update terus terpesong dr tajuk..kiki
Ape2 pun mmg syiok kalo novel di adaptasi ke cerita bersiri..asalkan tukang arah tu pandai pilih pelakon & pelakon tu plk pandai mainkan watak mcm dlm novel kan???huhu

end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top