Mood : Tudung Half Moon

As Salam

entry : mood Jumaat yg indah..

Today aku rase mood mcm gembira..mgkn sbb esok dinihari aku & hata akan berangkat ke KB utk uruskan   lori + mood dtg keje dgn tudung baru ++ mood bersyukur sgt sbb today perabot umah & bilik akan smp..aku story satu-satu ek???

Memula aku plan hata blk KB sorng naik bas sbb sepatutnya lusa (ahad) aku amik komputer test utk lesen kete..tp kene hold sbb hata said xmo blk sorng sbb nnt risaukan aku kat sini & takut sedih bile nk blk KL tgk my Qaisara..ok la..aku pun bg idea kami blk dinihari esok..BUT ahad pagi kene grk blk sbb takut jem..

Then on sabtu mlm ahad lps hata g jmp member yg join dlm public gold..bla..bla..bla..dpt la ilmu sikit..ok la kan??kalo ade rezeki bleh try sbb emas tu terang2 ade kat tangan kite once kite dh bli..kalo time emas tinggi kalo rase nk jual..bleh jual...

Mase jln ke tmpt mmbr hata tu (uptown D'sara)..aku ade perasan sehelai tudung half moon..kan skrg nie tgh fames jgk tudung tu??dh lama dh brkenan..tp kaler yg aku nk sokmo xde..bile dh ade, aku plk x berkenan dgn design die..(very the cerewet)..Alhamdulillah kat uptown d'sara tu aku jmp design yg aku brkenan..so today i'm wear it..
aku suke yg kaler kelabu...
tp nmpk mcm jarang siket..inner yg panjang mmg xde..
ini pun jmp inner yg mcm ninja tu..
udah kaler kuning plk...so layankn sajo..eheh

********************************************************

Hari selasa my k.cik kat kg said nk dtg KL semata-mata nk blaja buat blog..nk try jual hasil jahitan die katenya..so on wednesday kelam kabut aku & hata carik tilam bujang sbb umah kami dh terang2 bujang..kahkah...Alhamdulillah kami g kedai perabot kat umah jer..ade buat SALE plk kan??dpt la kami set bilik tido, meja mkn utk 4 org, tilam yg ok, rak kasut, almari golok & tilam bujang 2 keping..total is LESS than 2K..ko dapat??aku dpt???haha..sepatutnya brng2 tu dihtr smlm..tp x sempat sbb aku kene stay back..so kami mnt dihtr hari ini sbb kebetulan my k.cik x jadi dtg dis week..dtg jumaat next week..

Nnt dh kemas umah aku update ye...eheh

Ini la story Jumaat aku...eheh



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top