My Qaisara Day Out ...AEON

As salam

entry : che mek

Rindunye nk update blog panjang-panjangggggggg..haha

Okies..before aku story ttg election itu & ini..aku nk story dulu kisah my Qaisara..

X igt hari ape, aku & my Qaisara tggu hata di AEON wangsa maju..saje nk brjln..kiki..
Sementara tggu hata blk pkol 6pm..aku layankan my Qaisara main kat playground AEON tu..rm4/20minit..
So layan gambonye yer..
 
 
 
Okies..part nie aku nk story sikit...
memule rase mcm takut nk kasik my Qaisara masuk sbb
tetibe terigt kes dulu2 yg ade ular kat dlm playland nie kan?
so utk safety, aku yg redah semua bola2 tu dulu then baru
suruh my Qaisara main..kiki
================================================================

On saturday b3 the election, aku,hata & my Qaisara jmp my SIL & family kat puchong utk tukar compressor aircond kete yg dh tamat riwayatnya...kami jmp pkol 12tghari..pusing situ sini mmg xde dh kedai potong yg jual brand kete kami..(sedey dowhhhh)..then g 1 kedai potong nie btau gi ke kedai service aircond yg jual brng recon..(betol ke ejaan nye??)..smp sane..belek itu & ini then katenyer RM680..mmg lari dr budget kami..tp nk xnk kene tukar jgk..kalo idak banjir kusyen kete dgn peluh kami anak beranak..haha..its take around 2 hrs ++ to settle all of it..so my SIL bwk kami ke AEON tmn equine..lunch kat sane & jln2 dlm AEON tu sbb hata's niece nk bli kasut...

then OTW nk blk kami kasik my Qaisara & her cousin main mende2 nie..murah gile dr kat KL..haha

Layan lg gambo deme yer..hihi

main sensorg sementara tggu my SIL
pilih jubah.. =) 
 
Actually mende nie kat tepi mesin bayo parking..
parkingnyer udah dibayo..tp my BIL kene tggu around 5minits
utk tggu mende nie stop..kiki

Okies...
I'm happy if my Qaisara happy...


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top