Birthday - Discount Card...

As Salam

entry : moh ke Padini Concept Store - OU

Okies...hari sabtu pkl 11am aku & Hata dh bertenggek ka dlm perut OU...
Mmg plan nk smp awal sbb terase nk berjimba2 dgn Hata..kiki

So langkah pertama kami ke Poh Kong...settle kat sane kami ke Aeon sbb konon nk mncari kasut keje aku yg baru (smp lupe ade diskaun kad..kiki)..

Then kami ke Parkson & I-setan sbb Hata nk mencari perfume mase kahwin dulu..tp x jmp..
Lps tu mkn kat food republic..aku mkn swiss roll & Hata mkn Thai Beef Noodle..
Abih mkn ke PADINI CONCEPT STORE..dieorg tgh ade SALE skrg..kiki

Smpt lg tu...sambil belek kasut keje kat Vinnci & long sleeve utk my Qaisara..ok la..dpt 30% off tu...huhu
Smpt lg tu....hihi
Kasut Keje BARU!!!..kiki 
utk my lovely Qaisara..
Agak2 boleh x smpn stock utk raye?? 

********************************************************

Thx to Hata sbb belanja..kiki

Kami mkn di Kluang stesen..lama x mkn kat sini...
Hata with his Nasi Ayam Masak Merah 
aku plk amik chicken finger jer...
****************************************************************

Lps mkn, tetibe nmpk OU bukak kaunter redemption..aku nie mmg pantang tgk FREE GIFT..kiki..terus ajak hata gi jenguk...rupe2nya utk ONE CARD & Maybank card...Hata mmbeli kat Poh Kong gune debit card Maybank so bleh redeem Cooler Bag kaler Kuning tu..then dgn stp pmbelian RM300 (max.2 receipt) bleh redeem tote bag 1utama tu...max 2 bag per person/day..aku & Hata dpt redeem 2 sorng..dpt la 5 FREE GIFT..hoho..untung..untung...kiki

 Lps membeli kat Padini Hata htr brng2 ke kete (parking dekat je dgn pintu masuk)

Suka sgt FREE GIFT nie...kiki

end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top