SOGO - Member Day SALE..

As Salam

entry : baju raya

Smlm dpt email dr SOGO..btau ade mmbr SALE...nk gi jumaat mmg mcm TAK AKAN sbb blk keje pun dh gelap..kang kalo gi sane mesti buat umah mcm hotel sbb blk mesti terus tido..haha

SOGO nie tau-tau aje aku dah gaji kan???kiki

Aku & Hata mmg plan nk ke Maju Junction Sabtu ni utk jenguk2 baju raya...My opismate said kat sane baju2nya byk choice & harga pun OK..Kalo ade rezeki & x penat, alang2 gi sane bleh lajakkn langkah ke SOGO...kiki..

Actually kat SOGO nie carik baju Che mek & Hata jer...kasut che mek..then kasut raye aku kalo ade yg brkenan...huhu

Pada sesape yg FREE boleh la gi...Bagus jgk dieorg buat b4 pose...xde la kering tekak mencari brng dlm SOGO tu nanti...huhu

Aku pun rase mcm nk amik langkah shopping b4 raye & try utk brmuhasabah diri di bulan Ramadhan nnt...haha



Harap2 HATA ade pitih lebih..kiki


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top