Bday Boy : Wafer..

As salam

Entry : tuo doh

Smlm is Hata's bday...kiki

Aku bg kad lps smyng subuh (21/8) sbb mlm tu kami 3 beranak tdo x igt donia..kiki

Smlm lps keje aku ajak mkn kat IKEA..teringin nk mkn meatball..huhu..but Hata xmo..malas nk berebut tmpt duduk katanya..so dibawaknya kami ke OU..

Mkn dekat wafer shop jer sbb masih kenyang katanya...ok la..layankn sajo la..huhu
Aku mkn ini...
Udah katanya nk yg lite-lite jer kan???kiki 
Meal Hata...
Ayah nie mmg suke wafer with ice cream...

Lepas makan kami ke Toy R Us..saje nk men-survey  rege gelongsor...yg kecik2 sudah...haha..
Then layan Hata dgn ini :
Confius pangai gini...tau.... 

BIle dh survey rege kami ke Movie Magic plk sbb Hata nmpk soft toy timmy..saje nk belanja my Qaisara katanya...tp yg sedang2 xde yg gabak je ade..so beli yg lain..timmy yg aje jambul (bkn nama sebenar)...huhu
Muka che mek yg happy dlm confius nk pilih..

Pkol 9.30pm kami blk umah...
Aku mengemas rumah yg dh separuh bertongkang pecah...kiki


Aku ckp siap2 pd Hata...
Nk price tggu aku dpt pymnt dr client Hata dulu..sbb aku ade share dlm tu..haha


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top