Raya Pertama

As Salam

entry : update satu-satu..

Okies...
Raye pertama pkol 5.30am lg aku & Hata dh bukak mato..terjaga dgn sendirinya..Alhamdulillah..sedar2 je terus kejutkn Hata & paksa Hata bukak mato tolong aku isi goodies bag & duit raye...gile ko byk tu nk kene isi..haha
Gambo goodies yg sempat aku snap...
Full goodies bag x smpt nk snap..kelam kabut mengisi sbb jam dh tunjuk pkol 6.30am..
mane nk mandi lg..smyng lagi..
time jgk la my Qaisara terjaga & mencukai brng2 yg ade utk goodie bag..huhu
Duit raya yg pelbagai corak..pelbagai amount..haha
Choc Moise cake..
Berjaya disiapkn dipagi raya...kiki
Pkol 7am siap mandi...aku turun bwh & tlg ape2 yg perlu...
We In RED @ Pagi Raya...huhu 
With my Lovely Qaisara & Hata... 
Sesi bermaafan dgn ayah chik..kiki 
My Qaisara again...
Tudung butterfly tu pakai mase OTW ke tanah Merah & Pasir Puteh..
Alhmdulillah my Qaisara nk pakai..smpkn tidur pun sambil pakai tudung...
Bile tny bukak ke idak..she geleng kepala...huhu 
My Qaisara bermaafan dgn ibu, ayah, tokma, mak sedara, pak sedara & cousin...
My Qaisara with her cousin & ayahsu... 
Malam raya pertama...
kecoh my Qaisara nk main jgk...
berani plk tu nk bako sendiri...huhu


Itu lah kisah raya pertama aku..raya kali ni kurang best siket sbb my BIL x blk sbb my SIL baru operate & x bleh naik flight utk 2 bln..my SIL yg dekat t'ganu plk beraya kat kg asben dio..walaupun kureng..tp ttp meriah weh...huhu



Malangnya mase tgh brsiap2 nk g berjalan beraya..aku muntah mknn sarapan pagi seround...terus lemah..dlm kete tdo je..my Qaisara her cousin yg jaga..mujur la mase smp dekat tanah merah tu my Qaisara tdo smp abih melawat..then mase dekat Pasir Puteh plk Hata take over jaga my Qaisara sbb aku dh x larat gilo..terus pinjam bilik baring...itu pun serba x kene..ke kiri ke kanan x kena...


Mmg sejarah raya tahun ni aku kene FOOD POISONING...huhu



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top