Makan Pagi...

As Salam

Entry : 7e

Hari ini disebabkn Hata ade meeting di KLCC & jalan plk jem x tentu pasal (pdhal jln straight je pun..)..& kebetulan my Qaisara makan kek yg aku buat Ahad lepas mase OTW ke school, makanya kami x breakfast pg td..so dengan langkah kelaparan aku ke 7E ampang park cari mknn...

Dah mahal dah mihun nie..dulu RM1.80 jer..skrg dh RM2.30..huhu
Dulu2 mase duk kat puchong(duk sebulan je..lps kawin..huhu)..tiap kali nk g keje mesti singgah 7E beli & mkn dlm kete..huhu


Harap2 dapat menampung perut sm ke lunch hour nnt..huhu



end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top