Vacation : USS - ELMO

As Salam

Entry : syok..

Baru brkesempatan nk update yg selanjutnya..hoho

Ahad (150913)
Bangun pkol 6am..mandi & solat pastu kejutkn my Qaisara mandi air suam..then kemas beg utk bwk bekalan & ape2 yg patut..yg penting sekali is my Qaisara punya stock susu, pampers, sepasang baju, air mineral & roti. Pkol 7.15am turun level 1 ke cafe utk breakfast..

Pkol 8.10am PIC package kami dtg amik & htr kami ke JB sentral utk amik bas direct ke USS.

Masa dlm bas ke Imigrasen pertama, uncle driver dh sound awal2..
" Please do you imigrasen check up as fast as u can because i cant wait too long. If you left, please find other bus on same company."
Amik ko..idak ke sekali lagi kami 3 beranak mcm lipas kudung???
1st time check up kami hampir ditinggalkn..mujur la auntie 1 bas tu igt kami & mintak driver tggu sekejab..huhu..utk yg 2nd check point..Alhamdulillah kami yg PERTAMA..hoho

Bas ni berenti betul2 bwh entrance USS..so sgt senang..naik tangga ke kiri..dh jumpe entrance USS..

Ape lagi???Jom layan gambo..hoho
Bas yg kami naik dr JB Sentral ke USS..
Make Sure Tiket ADE ye kawan2..kiki 
Tempat WAJIB bergambo bile smp USS..huhu

Tetibe keluarASAP plk mase nk masuk USS tu...
Snap-snap lg..kiki 
Perkara pertama..haha 
Rase sedey sbb x dpt masuk spaghetti Space Chase nie...
Ketinggian Che Mek aku lg 1 inch je nk lepas..huhu 
@ Elmo Gift Shop..
Posing macam2 gaya che mek nih..haha
Jenuh nk mintak duduk statik.. 
Cantik...tetibe feeling..haha 
Byk lg tmpt nk pegi...kiki


Time nie aku rase mcm ..Owhhh mcm ni la rasenye dlm USS..haha jakun ok...

Then kami jalan2 sekitar itu utk amik gambo dgn maskot plk..

Aku sambung entry lain yer...kiki



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top