1st & 2nd Trial...

As Salam

Entry : try sajo...

Ahad kami x kemana2..cuma pagi tu kami ke Mydin & kedai kain ela utk beli launk lunch & kain cotton..

Then aku masak soup ayam as lunch :
Soup ayam with potato & carrot...

Lepas mkn aku duk memunggah balance mane2 kain cotton yg ade..sekali jmp ini :
Bakal jadi baju simple ke-2 my Qaisara..huhu

1st trial baju kurung utk my Qaisara..haha
X siap lg ni ye...baru acah-acah..haha (over)



Smlm mlm kami g jmp my BIL & SIL kat kg baru.then my SIL yg kat Kajang join sekali..tgh2 syiok borak..tetibe my SIL btau...30/11 ni kami akan ke Jengka utk attend Hata's cousin wedding..then 15/12 plk ke Penang...Harap2 dpt siapkn baju2 ni utk bekalan 2 event tu nnt..haha



Ibu yg masih terkedek2 belaj menjahit harus la amik masa yg panjanggggggg utk siapkn...betul ke idak??haha



End

5 comments

insya Allah...sempat lagi ni...^_^

Reply

comel sis..sempat lagi tu ;)

Reply

bole la ajar ayu jahit baju kurung. tgh dlm proses belajar gak ni.

Reply

Tak apalah belajar pelan2...dari tak reti langsung kan...

Reply

Thx for all semangat...kene gigih nih..haha

Ayu : kalo nk belajar kene g berguru.,.sy xde guru..tu yg cincai boncai tu..haha

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top