Macam-Macam Cerita : 2nd Blog Contest..

As Salam

Entry : yang ke - 2

Bismillahhirrahmanirrahim...

Dengan sukacitanya..aku / saya merasmikan 2nd Contest utk blog ini..kiki..SUKA TAK??!!..

Aku dapat box ini kelmarin dari opismate.. Actually box ni panjang dalam 2 jengkal...tapi x berapa pasti nak letak apa didalamnya sbb aku/saya ada byk pilihan yang dok berlumba2 dalam kepala..kiki..So, aku nak mintak idea korang untuk bagi cadangan, apa yang sesuai untuk aku isi didalamnya..huhu

Mana2 idea yang menarik, akan aku bagi AWARD..tp nak bagi idea, kene ada syarat..huhu.


Syarat-syaratnya :

Pertama : 
Buat 1 entry bertitle : Macam-Macam Cerita : 2nd Blog Contest..

Kedua :
Tugas biasa seorang peserta..tampalkan gambar diatas didalam entry penyertaan anda..

Ketiga :
Pilih 1 SAHAJA dari 3 barangan yang disenarai pendekkn oleh saya..kiki
                   1. Brooch bersize besar..
                   2. Brooch bersize kecil..
                   3. Jam & Barangan perhiasan diri yang comel2)

Keempat :
Letak la link entry penyertaan anda didalam ruangan komen entry ini..(kalau tak letak..aku tak tau & semestinya anda dikira tak join contest ini)..huhu

Kelima :
Nak follow blog ini atau tidak, itu terpulang. But make sure peserta concern dengan DUE DATE CONTEST & ALERT bila WINNER diumumkan.

Keenam :
Setiap WINNER yang menang, PERLU/MESTI hantarkan maklumat anda dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. Kalau xde respon, aku draw yang baru..ok?adilkan?kiki


Dalam setiap entry peserta, WAJIB ada gambo contest & 1 pilihan idea anda..Nak add on yang lain, itu terpulang...Janji 2 perkara penting itu ada.. Kalau tiada, tidak dikira ya..huhu


Cara-cara Pemilihan PEMENANG :

Pertama :
Kumpulan idea yang TERTINGGI akan dipilih untuk kepusingan seterusnya...

Kedua :
Senarai peserta kumpulan idea TERTINGGI akan aku/saya siarkankan pada : 14th March 2014

Ketiga :
Pemilihan pemenang dari kumpulan ini akan dipilih menggunakan khidmat Random.org

Keempat :
15 Pemenang akan aku umumkan 17hb March 2014
**jika jumlah peserta dari kumpulan idea tertinggi kurang dari 15, idea ke-2 tertinggi akan mnjadi pilihan. ok?huhu

Kelima :
Kalau ada PRIZE lebih, aku mungkin akan draw lagi & add on lagi winner..(InsyaAllah)..itu pun kalau penyertaan ramai & anda semua support my simple contest..huhu


Hadiah :

Ini adalah antara hadiah2 yang bakal dimenangi :
My Felt Collection
Hair Clip, Bookmark etc.
(Mix & Match..xde yang tetap..ikut suka aku/saya nak bagi berapa & apa)..huhu

My Perler Beads
(Boleh jadi FM or Bookmark)
(Mix & Match juga..xde yang tetap..ikut suka aku/saya nak bagi berapa & apa)..huhu


Tapi kalau aku/saya rasa nak bagi barangan lain, akan aku/saya umumkan pada 14th March 2014 nanti yer..


Suka tak???kiki


Ok..Siap..!
Anda semua dijemput untuk menyertai contest ini...senang je pun..kiki




Amin


End

18 comments

ok take note sis..isnin dpn lya join.tak sempat nak balik dah hihihi

Reply

bismillah..support..saya dah join..

http://jnjikita.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Joined :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

join :)
http://salinasafea.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Bismillah. Joined :D
http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Saya join jugak :)
http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

join ^^

http://friends-jannah.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Joined :)

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

lya join

http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Eira join..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

http://deyawanny.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

Assalamualaikum .. saya join >

http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

As salam...

Join & support..! (^__^)

http://amielovely525.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply

join ^_^

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/macam-macam-cerita-2nd-blog-contest.html

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top