Cerita Pagi Ini...

As Salam

Entry : Phone Holder
Abaikn bantal busuk itu yer..haha

Skrg dah start nk melayan education story/song plk tiap pagi nk g school..

Mujur la mase g Low Yat hari tu aku teringt nk belikn...start from now onward, xde la kebas dan kejung tangan aku pegang phone dlm kete nk smp ke school..hoho..pic dkt atas terpaksa letak dekat sikit sbb screen hp kecik sajo..haha..letak keatas sikit sebab dh TERLEKAT tinggi...nk ubah che mek udah x bagi sbb tgh syiok menonton..kiki

Aku ade beli holder utk tab che mek ni..tp tersilap beli plk..terbeli yg utk ipad..kalo nk pakai jgk boleh, tp kene ade mende lain support dkt bwhnya..kalo x melurut..


Mesti ramai yg dh ada holder ni kan??huhu




End

1 comments:

lya tak ada lagi la sis..nak kena ada juga nie hoho..lya menabung cne :)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top