Herba..

As Salam

Entry : Bau..haha

Ok..ni bkn entry nk mendedahkan aurat ye...tp nk share kisah sedih my opismate yg telah pun cedera akibat dari tindakan pemandu bas yang menghentikn bas secara mengejut & my opismate plk x sempat nk berpaut pada mane bahagian bas semasa kejadian...

Makanya..beliau dtg ke opis hari ni dgn keadaan begini :

Berbalut sebelah badan siap dengan bau herba-herba traditional chinese...tiap kali mek ni lalu..mesti melayangkn ingatan aku ke KEDAI SENSEI..my bos lagi la best.."Bau ni buatkn I terigt mase dalam pantang"..haha..

Ok..aku xde bergelumang dgn herba masa dlm pantang kecuali mustajab..Mase blk kg dulu a week after deliver, 3 hari 3 malam aku mandi dgn air rebusan ntah ape jenis daun...lepas tu duk minum redoxon je smp hari ke 100..

Kesian mek ni..jatuh mngiring, dapat MC 3 hari..tp disebabkn nk siapkn byk keje..berkorban jgk gigih dtg opis..kalu aku??.Ntah la..haha


Korang pernah pakai herba2 gini??



End

2 comments

rasanya tak pernah lagi la sis..cian dia kena jadi mangsa bas

Reply

herba2 tak pernah... tapi kesian dia, boleh dapat bonus and increment lebih ni sebab gigih...

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top