Kisah Dinner Malam Tadi..

As Salam

Entry : Janji Kenyang..

Sehari 2 ni, cek mek mmg kurang mkn di rumah..kalo mkn pun just biskut2 & cake yg aku dh siap2 potong kecik2 n masukkn dlm bekas plastik..

Malam tadi actually aku teringin nk mkn ikan kembung masak lemak cili padi letak bendi or kacang panjang..Hata plk teringin dgn sambal ikan kering pari...tetibe both of us terfikir..if mkn menu itu..che mek nk mkn menu ape? che mek ni kalo kami buat MENU KHAS utk die saje, mcm layan dan x layan...

Maka..smp aje rumah, Hata masak ikan kembung goreng & sup sayur..Alhamdulillah che mek mkn dgn seleranya termasuk la aku..haha

Begitulah ceritanya...sometimes kite kene korbankn selera kite demi anak..kan??Kene cari menu yg betul2 semua ahli keluarga mkn baru rase puas hati..


Ok..malam ni aku dah duk memikir nak mkn ape..hoho



End

7 comments

Ash belum makan lagi, so iolss belum korbankan selera sendiri lagi, cuma korbankan waktu makan jer...ha ha ha...

Reply

begitula tu kalau suda ada anak kan sis :D

Reply

bila dah jadi ibu n bapa ni mmg selalu byk bekorban kan kak?

Reply

sama lah macam tu.... takpe..

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Reply

mak mana yg tak gembira kalau anak2 dia suka makan dgn apa yg dia masak... mak sye pun cmtu..hehe..

jadi kami adik beradik kene selalu licinkan pinggan.. gembira hati mak.. heeh

klik lenovo 3x (:

Reply

mesti dahulukan anak kan sis,,,

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top