Penangan Catuan Air..

As Salam

Entry : Salah siapa?

Dah sebulan area rumah aku adalah area catuan air...

Dan..bermula dari saat itu..kulit aku mula tunjuk perangai..MANJAAAA sangatttt...

Aku try jgk tahan smp la kelmarin..tp still x berhasil..last2..mintak Hata tnykn klinik mediviron time bile doctor perempuan brtugas...

Rabu, kami kesana lepas keje..hasilnya :

3 ubat...Siang, Malam & Sapu..
Yang malam tu akan buat kau tutup mata
& terbongkang x sedar ape..hoho

Doctor said kulit aku sensitip..sgt manja..+++ mmg dah ramai jgk patient datang sama sebab & punca dengan aku...

Aku harap kulit aku ni beransur pulih..amin..



Badan korang ade effect x dgn catuan air ni??



End

1 comments:

kesiannya. saya pun ada allergik juga.

tapi setakat ni tak ada lagi catuan air dekat tempat ni.

kalau ada catuan, agaknya makin bertambah teruk la kot

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top