Juara Fear Factor Selebriti Malaysia 2 2014 - Erin & Redha

As Salam


Entry : Tahniah..

Semalam lepas makan, melayan che mek melukis, lepas tu owner rumah dtg..lepas tu layan fear factor Selebriti plk..huhu
Tahniah Erin & Redha..
Memang dieorg pantas & tangkas even nmpk erin mcm weak sikit..
but kerjasama mereka yg buat dieorg layak utk MENANG...
Dapat RM200K tu...
Padan dgn cabaran yang dieorg dah buat..hoho

Rase mcm dh lama x update ttg cerita yg tgh hot dkt TV skrg kan??kiki


Korang tgk x mlm td?


Psstt..owner rumah dtg sebab nk tgk kesahihan Hata tukar kepala paip dekat dapur yg dh patah & bocor..kami dulukn duit kami then kurangkn byran duit rumah ikut total chrg utk tukar kepala paip tu..huhu..bkn sebab x lambat bayo x tak bayo sewa ye..Alhamdulillah sepjng kami menyewa ni, belum pernah lambat smp stgh bulan or missed bayo..kalo lmbt pun 2-3 hari sajo..kiki


End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top