Merajuk...

As Salam

Entry : Merajuk dengan AYAH..

Selasa (Wesak Day)..mase aku duk ON netbook dekat dalam bilik sambil melipat kain dan sambil2 nak layan balik vanila coklat..tetibe che mek masuk bilik..terus ckp "Ibu, Ayah marah Qaisara"..then terus request nak susu and landing DEPAN AKU yang sedang melipat kain nan setimbun..

Bile dah landing tu..nampak plk cerita yg memang che mek ni x layan..maka aku pun tukar la ke video/cerita yg memang dh ada dalam netbook ni..PINGU, POCOYO & BACKOM..
Muka budak merajuk semalam..haha

Pukol 1.30am baru nak tidur..Itu pun selepas aku "hembus" beberapa kali & aku terpaksa menggunakan kuasa "menakutkan" pada che mek...LAMPU BILIK X BOLEH OFF..tidur la kami 3 beranak dalam cahaya lampu kalimantan nan terang benderang..sabor aje la...kiki

Tetibe mase tersedar tu (x igt pukol brp dah)aku nmpk che mek duk cuit2 Hata yg tidur membelakangkn che mek...Cuitan che mek yg sejemput tu mmg x menggerakkan Hata langsung...kesian plk aku tgk..terus kejutkan Hata untuk tidur sambil mengadap che mek..Zasssss!!!! terus lentuk dekat ketiak ayah...lena sampai ke pagi..Lengan Hata plk cramp..haha

Aku x tau la ape yg dirajukkan dengan Hata malam tu..aku x berapa nak dengar sgt..tak sempat jgk nak bertanya pada Hata..haha

Merajuk macamane sekali pun..mesti nak BAU ayah jgk baru lena..BAU ibu pun ade jgk ok..tu kalo time mood manja2 che mek datang la...kiki



End

3 comments

salam. eheh bebudak la katakan :)

Reply

olololo merajuk ek? meh aunty pujuk...

Reply

hehe cumil la qaisara..merajuk ekk cian dia

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top