Ole-Ole Langkawi...

As Salam

Entry : Pepero & Kisses

Pagi tadi smp opis tgk atas meja dah ada ini :
Pepero & Kisses Chocolate.

1 of my opismate g holiday ke Langkawi...Alhamdulillah..igt jgk die pada kami di opis ni..hoho..

Aku rasa mcm ade orang yg masih ragu2 dgn PEPERO ni...ade tak??
Kawan aku punya kawan duduk dkt JAPAN..so die pun btau la packaging PEPERO kaler ape yg kite (org Islam) boleh mkn & tak boleh makan...They said yg kaler kite x boleh ambik is PINK KUNING rasenye..

Kalo x pasti lagi..boleh la tny yg pakar ye..huhu



Kalau sesapa tahu boleh la share dekat sini...Sharing is caring..huhu



End

3 comments

tak pernah lagi lya mkn nie coklat pepero..tak ada kat cne jual

Reply

ouuuuuhhh nampak sedap nih...! nak sket.. hehe

Reply

Asha : Nnt g honeymoon di langkawi..boleh borong byk2 dkt sane..huhu

Jamie : Meh..sini..haha

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top