Saba Restaurant - Dataran Jelatek

As Salam

Entry : Save duit dinner..haha

Monday, plan lepas amik che mek terus nk ke pos opis amik surat aku..tapi terpaksa cancel sbb mase dlm LRT Hata btau my SIL nak belanja mkn nasi Arab..

Melepet kejab dekat AEON Big Wangsa Maju sementara nk tggu Maghrib..Then tetibe jadi tourist sebab xtau dekat mana itu DATARAN JELATEK..haha
Ini lah jalan nak kesana...
Dekat Putrajaya pun ade jgk... 

Makan this time rase mcm ngap..ngap..ngapp..srup..sruppp..sruppp..Zasss..balik..kami smp pkol 8pm, pkol 8.45pm dah berdiri depan kereta..haha

Ok jgk menu dekat sini..same je dengan yg dekat GREENWOOD tu..cumanya sambal die di potong lagi halussss dari nasi arab Al-Amin..rase macam same je..huhu..CUMANYA dekat sini lagi byk la menu die selain dari nasi arab..ade kebab jgk..

Price jangan dtanya...sebab aku x sempat pun nk belek menu tu..sempat snap je sebelum suap nasi ke mulut..dari dlm kete lagi my SIL dh whatsapp tny nk mkn lauk ayam/kambing & what is our drinks..smp2 mknn & minuman dah ada atas meja..huhu


Alhamdulillah...
Jimat duit utk dinner..haha



End

2 comments

salam..huhu jauh dari tempat sy hukhuk
btw menabung darlie

Reply

alhamdulillah save bajet ;)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top