Go Green Giveaway By Ayu Zan

As Salam

Feel free to join this Go Green Giveaway By Ayu Zan

Syarat2 dia simple jer.. Janji korang creative nk buat ayat..hoho

Syarat penyertaan :

1- Sediakan entry berkaitan giveaway ini dan sertakan gambar yang di backlink ke entry Go Green Giveaway By Ayu Zan

2- Dalam entry anda, nyatakan sebab anda menyokong kempen go green dan apakah rasionalnya penggunaan cloth pad @ pantyliner boleh basuh.

Jawapan saya :
Of course kite kena sokong kempen go green.. Ia bukan untuk masa sekarang je. Untuk masa depan generasi akan datang jugak. Kesian dekat anak-anak kita nanti. Kalau kite tak support kempen ni, at the end, bumi kite bukan je kotor, malah banyak penyakit jugak nanti. So camno nak dapat udara yang segar & hidup yang sihatkan?

Why we should use / what is the rasional of using washable cloth pad @ pantyliner ini? Aku memang x pernah guna yang washable... Nak membeli tu mmg x terbeli.. Tapi kalo dapat, memang berbaloi jugak rasenya pakai.. Bukan je dapat jimat pitih (duit) utk beli pad, malah dapat jugak mngurangkan sisa buangan kita. Even though it's only "montlhy", tapi sedikit sebanyak dpt jgk membantu mengurangkan sisa buangan kita yang secara tak langsung membantu kempen go green ini kan?

Ok..Itu je pendapat aku..haha..  

3- Dah siap, sila copy link entry dan submit kat komen entry giveaway Go Green Giveaway By Ayu Zan.




Siap!!!
Jom ramai2 join...huhu



End

2 comments

Tq dear sudi join. Teruskan menyokong go green..

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top