Kisah Qaisara : Makin Banyak Perangai

As  Salam..

Fuhhhh...Sekarang ni mmg kena melayan che mek macam BABY...Silap sikit mmg akan merajuk smp masuk bilik & sepahkan segala bantal atas katil..

Tension aku bile tgk bantal bergelimpangan dkt lantai...
Lagi tension kalo dibiarkan...
Kalo time gini, aku mmg SERAHKAN pada Hata utk pujuk.. If rajukan che mek tu berpunca dari aku..kiki
Aduh..makin hari makin mncabar perjalanan nk membesarkan che mek..Sape cakap senang jaga anak?haha..

Hari2 pun kena sembur doa2 kasik lembut sikit..kiki

Tips yg aku belajar. Bile smp rumah, tgh bukak kunci pintu tu, baca ini :
- Baca Bismillah : 3 Kali
- Baca surah Al-Ikhlas : 1 Kali
Then niat dalam hati supaya keluarga dilindungi dari gangguan jin & syaitan yg buatkan ahli keluarga rasa HOT sesama sendiri...

Jangan mengharap pada AYAT..Tapi niat dgn bacaan itu, Allah swt lindungi keluarga kita...
Amin.




End

3 comments

Bykkn sbr ya sis, untung sis da ada Ank..da teman behibur.rezki Lya x smpai lgi..

Reply

che mek dah pandai protes2 eh..sepah barang ni..manja nak adik la...

Reply

Asha : Sabar ye..Ade la tu nnt2..hihi

Mar : Haha...

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top