Ramadhan 6 : Iftar @ KGPA

9:27 AM

As Salam

Semalam lepas keje terus follow Hata gi KGPA ( Kelab Golf Perkhidmatan Awam ).. Alhamdulillah time g & blk x jammed..Sempat jgk Hata join Business Update meeting opis...Aku & che mek tggu dkt luar je...

Pkol 7.25pm baru meeting tu abih..Sedang elok brjalan ke hall makanan, azan pun berkumandang...

Welfie...
Sempat berselfie dgn che mek sementara Hata abih meeting...huhu...

Pilihan makanan dkt sini not bad..Siap ade bubur lambok, beraneka jenis spaghetti, soto, rojak buah pun ado..Yg lain lauk2 & kuih muih standard..Aku yg kelaparan mmg x sompek nk snap gambo..Makanan mnjadi keutamaan sebab ade sambal tumis UDANG GALAH...bukan senang nk dpt tu...huhu..Che mek makan macam2..mihun sup bedal...Spaghetti kosong pun makan jgk..Ok la..At least selera che mek dh ade semula...

Air minuman dieorg pun ade mcm2 jgk..Siap ade SODA HERBS, air TIMUN, STRAWBERRY BANDUNG....Haaa..Tp aku x berani la nk amik yg pelik2 sebab perut baru nk ok..Kang jadi semula...Abihlah aku..huhu

Harga :

RM58.00 utk Dewasa
RM29.00 utk Kanak-kanak
Ade 6% GST ye kawan2...

Nak Booked or maklumat lanjut, boleh kol number nih :

03 7955 1216
03 7956 0122

So smlm jimat budget utk berbuka kami sekeluarga...huhu
Sahur pagi tadi, AGAIN aku mintak Hata g beli nasi ( sbb mlm x masak ) aku goreng ikan mabung rebus & Hata beli 1 jenis lauk..huhu..Kemalasan nk masak melanda bile time berbuka dh start x masak....huhu

This year, group opis macam x sompek je nk ber-Iftar sesama kami...huhu
Takpe la..Ade umur panjang, next year kite Iftar sesama ye...huhu





End

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook