About

Thursday, August 27, 2015

Milk Booster : Habbasyi Oil

As Salam

Semenjak kekesalan yg aku alami mase dgn che mek dulu...aku nekad utk brusaha lebih mnghasilkn EBM sebanyak yg boleh...aku xnak pisang berbuah 2 kali...Makanya..Salah satu jalan yg aku amik is makan product ini :

Alhamdulillah...setakat 2 hari makan 2 biji pagi sblm mkn and 2 biji mlm...EBM aku sentiasa meriah...

Syaratnya minum air yg byk..
Kalo boleh..time mnyusukan..sebelah lg tu di pam...cara urutan yg betul tiap kali mandi...

Alhamdulillah...setakat ni aku just buat susu formula kalo emergancy sesgt je..mcm kalo time si adik tetibe lupe cara isap susu badan...perut lapa..tp lupe nk isap mcmane...huhu..

Harap2 product ni dpt terus bantu aku tingkatkan hasil pengeluaran EBM...

Chaiyok! Chaiyok!



End

1 comment:

Mar Mansor said...

Saya tak sempat pam,,baby dah kosongkan tangki.. baru order innayah yang yuyu amik tu