Kisah Ammar : Baby Food Feeder

As Salam

Dah lama beli baby food feeder nih..Tapi asyik la lupe je nk bagi Ammar guna..huhu...Bile nmpk blogger bagi anaknya try..Barula aku menggagau mencari semula brng tu sebab aku beli time pregnantkan Ammar lagi..haha..Excited sgt masa tuh..wakaka

Makanya malam kelmarin, aku try letak pisang & bagi Ammar gigit..test power GUSINYA...haha
Berposing dgn kakak dulu..haha 
Memula tu Ammar mcm x pandai sebab aga keras sikit..
That's why kakak kena tlg..haha 
Lepas tu baru la pandai pegang sendiri....
Nmpk layan je..haha

Ok la guna baby food feeder nih...
Better guna yg plastic gini sebab senang nk cuci..
Kalo guna nk kain tu susah gile nk basuh..huhu

Ok..lepas ni ibu dh boleh letak makanan lain pulak..huhu






End

2 comments

mula-mula nak beli warna hijau ni juga..tapi sebab dah habis, dapat warna kuning merah tu

Reply

olo olo olo...comelnya dia...best kan dapat hisap-hisap kat baby food feeder tu? aunty dulu bagi abang ash pun dia suka ...

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top