Semoga Berjaya...

As Salam

Semalam lps blk kerja terus drift blk kampung..Drift kate ko...kiki

Sebabnya stock hadiah teacher's day yg aku supply dkt makcik kantin sekolah rendah aku dulu dh nak habis..

Cikgu2 plk request utk add on set ini :
Teacher's day set..
So smlm laju2 je msg Hata mintak tlg belikn lg 12 set utk stock up...Harap2 la habis semuanya...kiki
Kebetulan my opismate pun ade order set ini lepas tgk my other opismate beli dgn aku...huhu
2 Fridge Water Bottle & Free Hydro Cold Pouch 
Set Cantik menawan PURPLE nih... 
My SIL pun order ini 2 set...

Alhamdulillah..Syukur sgt2..X sangka dpt sambutan..Tq to all yg support me..tq jgk to my old school friend yg support beli smp 2 dozen shaker comel lote tu..huhu

Kelmarin, blk kerja menyiapkn brooch keeper utk order dr my SIL yg dkt ganu..Alhamdulillah dpt siapkn 21 pcs..Lepas tu menyiapkn wrapping ini :
400ml tupperware
Boleh letak nasi goreng / mihun goreng / mee goreng / nugget
utk bwk gi school / kerja..huhu 
Incredibowl Tupperware...
Risau ade yg xmo beli 1 set (5pcs) so aku separate kan jadi satu-satu..

Dah siap wrapped, aku asingkn siap2 stock2 yg bakal dibawa blk kg sbb lps je amik aku, kami x blk rumah dah...Kami terus blk kg...Hujan lebat cuma smp tol Kepong je..lps tu alhamdulillah jln clear walaupun ade jgk lorry2 yg bawak mcm berlumba...

Smp rumah pkol 9.30pm...Smp2 kuarkan stock,terus je makan dulu..lapo weh..huhu..lepas mkn terus bz packing shaker plk..Senang nnt pembeli just byr je..X perlu wrap2 dah..Melainkn dieorg nk add on ape2 dlm shaker tu..huhu

Pagi td pkol 5.30am dh bangun...Kejut semua anak2 & bersiap2 utk blk KL semula..Alhamdulillah sempat jgk masakkan makanan ammar walaupun hanya berlaukkn ikan bilis...huhu

Smp taska che mek pkol 9.30am...Aku plk smp opis pkol 9.50am..( dh buat mcm opis sendiri..kiki..Sorry bos..)

Kawan2 tlg doakan semoga bisness aku ni berjaya ye...
Sekarang mmg aku all out la kate org...Mane2 ade peluang aku terjah je...
Dah x bleh malu2..segan2..nnt x jalan bisnes..huhu

Doa2kn jgk kwn aku setuju dgn quotation yg aku bg utk amik stock buat goodie bag kawin adiknya & amik stock utk bday anaknya nnt..huhu


Kalo nk tahu price, jgn malu2 

Whats's App aku : 017 244 5338 
Email : hanieza.mzamri@gmail.com 

Tanya je x beli pun xpe...Janji tau dah range price..huhu






End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top