Friday, March 10, 2017

Kisah Qaisara : ICE CREAM STICK

As Salam

Lagi 2 bulan je nk sampai tarikh utk TEACHERS DAY..huhu

Otak aku dah mula ligat memikir nk bg ape utk ticer2 che mek & Ammar..Last year boleh la budget besar sebab ade 5 cikgu jer...Sekarang dah ade dalam 14 rasenye termasuk cikgu sekolah rendah che mek..hukhukhuk...

So this year, In Shaa Allah budget masih boleh dikekalkan..Cuma scale tu mgkn kena kecikkan sikit..kiki..Sekarang dah mula viral fridge magnet utk teachers day...Aku pulak ternampak ini :
ICE CREAM STICKS

Mula la mencari idea ade nk aku buat dgn stick ni...hohoho
Mula la mencari idea2 dr en.google..Kot2 la ade yg sudi share idea craft dr ice cream stick ni kan?boleh la copy & paste sikit..huhu


Korang yg ade anak bersekolah pun dh boleh fikir dr sekarang tau..nnt smp mase,xde la kelam kabut nk beli hadiah utk mnghargai cikgu2 yg mngajar anak kite..kiki


Ok..Jom kite fikir sesama ye...huhu



Jom sambung buat keje opis pulak..kiki



End

2 comments:

E'in said...

kemain menarik ice cream stick tu.. macam-macam kaler ade..

this ni3za said...

kalernya cantik kan? Tapi xde idea lagi la..huhu